Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LII8666

ZOBACZCIE JAKIE MAM STRASZNIE MAŁE PIERSI MIMO URODZENIA DZIECI..

Polecane posty

Gość ejj5566
piersi nie widze .widze dwa male guziczki

Gość 1982 ladys
trochę przesadzasz z tymi piersiami... A jaki to rozmiar??? Ja mam mniejsze, też urodziłam dziecko i się nie przejmuję... Ps. wierz mi - lepiej mieć małe cyce - aniżeli wielkie.... mam znajome z rozmiarem D, G, nawet F - i mają i kłopot z kupieniem stanika i im to ciązy na maxa.

Gość czy_to_ wazne
one sa bardziej obwisle niz male i przez to ze tak wisza wydaja sie malutkie a tak naprawde to sa osoby o mniejszych piersiach;p

Gość aaa fuj fuj
okropne, blee

Gość arewapos
współczuję są na prawdę brzydkie

Gość Vakosska
Ja mam rozmiar 65D.. i są b.duże.. patrząc na twoje musisz mieć miseczke B.. albo duże A... A tak wogóle to bardzo chciałabym mieć właśnie miseczke B.. żeby było mi wygodniej.. naszczęście mi nie wiszą.. ;) więc jeszcze to przeżyje.. moooże kiedyś to się zmieni i będą mniejsze :P Sorki, że ja tu tak o sobie.. i prawie wogóle nie odp autorce..

Gość Vakosska
ee.. te miseczki ze zdjęcia to wogóle nie są głębokie Oo Płaski kawałek materiału

Oczywiście, że nie są głębokie. Bo dobrze ubrane 65D/70D/80D etc. to są małe piersi. Wymiary na 65D to ok. 70/84 cm (pod biustem mierzone ciasno i na wydechu, w biuście luźno), na 70D to ok. 75/89 etc. (dużo zależy od rozciągliwości stanika, 70D Triumpha, Samanty, Gai i innych popularnych marek będzie pasowało raczej na dziewczynę mającą pod biustem ok. 80 cm - w biuście dalej 89 oczywiście).