Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1982 ladys

Brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość 1982 ladys

Czy ktoś też tak ma ??? Bo to chyba znaczy, że coś jest nie tak...

Gość owszem....
jest to możliwe.Jeśli jesteś mężczyzną to przyczyną może być słaba regeneracja nasienia niezbędnego do wyzwolenia orgazmu. Zastosuj wit.E, selen, cynk, żeńszeń. Być może masz już zaburzenia w gospodarce hormonalnej, więc idź do seksuologa.

Gość owszem....
spróbuj masturbacji i wyobraźni erotycznej; jeśli nie wyzwolisz orgazmu to masz jakieś zaburzenia psychiczne lub uszkodzone narządy płciowe. Wtedy tylko habit da Ci ochotę na seks.

Gość 1982 ladys
jestem kobietą... mam małe dziecko, więc może dlatego... z mężem często się kłócę (o alkohol itp.).... do tego on wygląda fatalnie... nie pociąga mnie... :-( spróbuję dzięki :-)

Gość spróbuj
wejść na google i wpisać Fizjologia i filozofia seksu i posuń to mężowi, jeśli nie zakumka, to jedyną radą zmiana partnera. Musisz wiedzieć, że brak rozładowania napięcia seksualnego może dać zaburzenia i somatyczne i psychiczne. Nie jesteś odosobniona w tej materii, istotny procent kobiet cierpi na oziębłość seksualną. Podejrzewam, że u ciebie jest nie oziębłość seksualna tylko niechęć do partnera. ZAtem głowa do góry, być może jeszcze trafisz na swego.

Gość znam ten ból mam tak samo
Od czasu gdy czuję że mąż nie spełnia moich oczekiwań jako partner i mąż, nie mam ochoty na seks z nim. Często się kłócimy i jakby karzę go za to jaki jest. On nie stara sie by się zmienic więc i ja nie widzę powodu by zabiegac o jego względy i seks. Na to tylko terapia małżeńska a nie witaminki....to temat dla psychologa

Gość 1982 ladys
znam ten ból mam tak samo mam właśnie identico jak Ty....:-(

Gość 1982 ladys
:-(