Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiający

Nie wiem czy jej wierzyć...

Polecane posty

Gość Zastanawiający

Na początku miesiąca poznałem na czacie dziewczynę. Miałem kamerkę, ale od razu mówię, że pokazywałem tykko twarz. I się z miejsca zachwyciła mną. Zdziwiła się, że mam 19 lat, bo wyglądam na starszego i męskiego jak na swój wiek. Jak ja ją zobaczyłem to przeżyłem lekki szok, bo to seks-bomba jest :D Naturalna uroda, blondynka, duże piersi, płaski brzuch, zgrabne uda, lekko opalona, buźka przepyszna :) Jako że jestem uczulony na oszustwa na czacie to podchodziłem i jescze nadal podchodzę do tego z dystansem. Wiem, że można wymyślić sobie życie, wszystko co się robi i w ogóle. Okazało się nawet, że mamy to samo nazwisko, jakby co to ona pierwsza podała ;) Mimo, że ona mieszka daleko to chce się spotkać. Ma samochód i uważa, że to tylko kwestia paru godzin i że może po mnie podjechać. W sumie na jej gg przewijały się 3 osoby: jeszcze jej bliska koleżanka i kolega-gej. Gadałem z nimi i boję się, żeby to się np. nie okazało, że to jest jedna i ta sama osoba. To są przyjaciółki i jej też się spodobałem. Z tym kolegą też gadałem i powiedziałem mu o swoich wątpliwościach. To on zapytał czy chcę jego nr gg. I od razu mi podał numer i mail. Ale nadal mam ogromne wątpliwości...

Gość no to nie umawiaj sie

A co Ci zalezy? zwlaszcza ze to ona ma przyjechac. Nie stracisz a mozesz zyskac. Chlopie, popraw jajka, wyprostuj sie , i do dziela :) Powodzenia zycze!

bez wątpienia jest opasłym 50 latkiem typu bears nie umawiaj się, a później jęcz że nie zaryzykowałeś o booooshe :-o

Gość Zastanawiający
No ona mówiła, że może podjechać, ale ja powiedziałem, że mogę bliżej podjechać, żeby nie musiały tej dodatkowej godziny czy dwóch jechać... Trudno mi w to wszystko uwierzyć, bo byłem już oszukany, na szczeście za każdym razem niemal już na czacie wychodziło. A ona jest teraz na wakacjach z tą przyjaciółką i jeżdżą po europie. Obydwie studiują, mają po 23 lata i mają jakiś zespół swój i dają koncerty i kasż z tego mają ;) Poza tym to ona sama codziennie zagaduje, a jak wczoraj z nią gadałem to powiedziała, że się jej śniłem. No i podobno wydrukowała sobie moje zdjęcie i ma je w portfelu...

Gość dom wariatow...
jak dla mnie to wszyskie siedzące na czatach, sex kamerkach to dziwki. jesli ty tez jestes na tak niskim poziomie to spoko, umow sie z nią. jestescie siebie warci.

dom wariatow, a ty jestes zdesperowanym frustratem ktory leczy kompleksy i nieudane zycie , dowalajac ludziom na forach. Jak mozna tak uogolniac ?!

Gość Zastanawiający
kurczę zesrałem się... sorry

Gość naturalna siksa
nie przejmuj się, dziewczyny lubią brąz

Gość timon i pumba
umów się z nią w jakimś publicznym miejscu, np, kawiarnii. Zapytaj po czym ją poznasz (niech założy np. różową bluzkę). Zobaczysz, jak wygląda z daleka. Jeśli będzie brzydka albo okaze się tłustym pedofilem to zrobisz sajoo nara i po kłopocie

Ona jest właśnie taka ostra jeśli chodzi o sprawy łóżkowe, chyba lubi być dziwką w łóżku ;) pisała mi, że zrobi dla mnie wszystko (co już mi się wydaje podejrzane). I do tego jeśli miałbym wierzyć to pwnej nocy parę dni temu gadałem z tą jej przyjaciółką, a ona wtedy spała i odchorowywała alkohol ;p ona studiuję filologię angielską i tak sobie zaczęliśmy gadać po angielsku, coraz ostrzej ;) i ona też się wtedy napaliła ;) chciała ode mnie fotki nagie nawet, ale twardo stałem przy swoim, że nie daję, a następnego dnia dowiedziałem się, że była pod wpływem i dlatego była taka nahalna z tymi fotkami ;) no i to, że moglibyśmy się zabawić we trójkę też nie może mnie wciąż przekonać...

Autorze tematu, ponieważ sprawa jest faktycznie podejrzana - i nie tylko ze względu na urodę tej dziewczyny, ale ze względu na to że tak chętnie do ciebie przyjedzie, że pokazała swoje ciało i twarz, i namiary do kontaktu - to sądzę że ona jest prostytutką. Sądzę też że jej koleżanka i kolega z czatu to osoby z jednej firmy i wszyscy sprzedają swoje ciała. Uważaj, taniej może cię wynieść pójście do najbliższego burdelu ale nie wiem czy tego właśnie chcesz.

timon i pumba - niestety dzieli nas zbyt duża odległość, żeby robić takie rozeznania ;P dla mnie to był problem jak dowiedziałem się gdzie mieszka, ale ona stwierdziła, że ma samochód i odległość jest problemem do pokonania.

Gość tralalalala lalalalalaaaaaaaaa
ktoś cie poprostu zna i sprawdza twoją naiwność. robi z ciebie jeszcze gorszego kretyna podając twoje nazwisko ,a ty jak pierwszy kretyn jeszcze sie z tego cieszysz.

Nie widziałem jej ciała całkowicie odsłoniętego, tylko zdjęcia z plaży ;p namiary do kontaktu? Przecież gdyby była prostytutką to by od razu napisała, przecież ja kasy nie mam :D Mieszka sama, jej przyjaciółka też, ale to raczej normalne, wkrótce kończą 24 lata. A ten kolega jest o rok młodszy ode mnie ;D

tralalalalalala - nie sądzę, żeby to był jakiś znajomy, a z tym nazwiskiem przecież jest możliwe ;) Co prawda jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło coś takiego... to co, mam poprosić o skan dowodu? ;)

Wychodzi na to, że spotkamy się zaraz na początku września. Ale kurde nadal mam wątpliwości... Ciągle zastanawiam się jak to rozegrać. Pisałem jej o tym co myślę i głupio mi jest ciągle drążyć temat, że jej nie ufam...

Ale samo to, że ma moje zdjęcie w portfelu mnie rozwaliło. Jak zapytałem po co jej, to ona na to, że lubi sobie popatrzeć na kogoś przystojnego :D Nie mam pojęcia co o tym myśleć. Czy rzeczywiście tak jest czy jestem naiwniakiem i ktoś się codziennie ze mnie śmieje ;/

Gość ktos tam za monitorem
Na bank robią sobie z Ciebie jaja, albo Ty z piszących i czytających tutaj:) Jesli one maja sporo kasy i sa takie niezalezne, to myslisz, ze jestes jedyny ktorego tak omotaja?? Chłopie nie badz naiwny... :) bardzo podejrzana sprawa...

Gość jak na ironie
mozna se jaja robic ja sama podszylam sie za kolesia , wkleilam zdjecie i pisalam jako ten przystojniak z kolezanka i teraz jest z nia umowiona aha hhha

A nazwisko na pewno podałeś jej pierwszy.. hehe ;)

panna czy nie panna ale z przesada wpycha Ci sie do lozka i co wiecej Jej kolezanka wcale nie jest w porzadku w stosunku do Niej.. ja bym chyba oszalala jak mialabym sie dzielic w lozku swoim facetem z nie wiem jaka najlepsza przyjaciolka.. jak dla mnie to po prostu naciaganie/ wrabianie i jestes mlodszy tak? a One sa starsze.. mega mega sciema.. przykro mi ale tak to widze:( oczywiscie nie zaszkodzi Ci sprawdzic ale przyszlosci bym z tym nie wiazala..

takie rzeczy to tylko w erze :P

z tą róznicą ze to nie jest jej facet...

zastanawiający wystarcząco zwatpiłes?... :)

wystarczająco*

Gość cukierasekk
o Boże chłopie przecież cię nie zgwałcą :D wyluzuj troche , to tylko spotkanie :D a może chcą cię we czwórke wyciągnąć na wyłudzany sex? one we dwie i ty z tym gejem :) jak bedziesz mieć opory to cię zwiążą , nie pomyślałeś o tym...?

Ja piszę jak jest ;) Nie wiem ile mają kasy, nie pytam ich o to, jak pytałem miedyś to ma samochód od wujka ;) muszę prześledzić rozmowy, może znajdę jakiś hak na nią ;p Nazwiska pierwszy nie podałem ;] Najpierw podała pierwszą literę, to ja też, i w końcu ona napisała całe ;p Ona mówiła, że z koleżanką nie takie rzeczy robiły... obydwie wyglądają na szalone, są atrakcyjne i młode, lubią na ostro, więc nie widzę w tym nic dziwnego ;p a przecież żadnej przyszłości z tym nie wiążę ;p Tylko po prostu nie wiem co z tym zrobić :/ z jednej strony to wszystko jest nieprawdopodobne... nie wiem, macie jakieś pomysły jak ją jakoś podpuścić, muszę to uwiarygodnić, bo wszystko fajnie, ale nadal jej nie ufam.