Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timon i pumba

szukam rozsuwanego samsunga do 400zł

Polecane posty

Gość timon i pumba

kasa będzie po 18-nastce więc trzeba zmienić. nie chcę nowego, wychodze z założenia, że lepiej kupić w komisie za 100-200zł mniej, a trafiają się `jak nowe`. jaki model bedzie najlepszy? jestem kobietą :)

Gość timon i pumba
piszcie godne polecenia. zalezy mi, żeby była możliwość włożenia kart pamięci 1gb i, żeby typowo muzyczny był. zestaw słuchawkowy itp

Gość timon i pumba
ej no nikt mi nie poradzi?

ja moge Ci sprzedać mojego samsunga j600 mam go od 31.12.2007, na gwarancji jest, w plusie, srebrny, dotykowe górne klawisze 350 zł

aaa ma radio, zestaw słuchawkowy, mp3, tylko karcioche pamięciochy trzeba dokupić bo ja nie mam

Gość timon i pumba
elebele myślę, że trochę przesadziłaś z ceną :O w komisie dadzą ci za niegi nie więcej jak 200zł... znam się trochę na telefonach-głupiej ze mnie nie zrobisz. a co do telefonu-jest strasznie gówniany... te klawisze dotykowe są do doopy. mój chłopak sprzedał go po tygodniu, bo nie mogł wytrzymać. szukam czegoś lepszego. za te pieniądze kuzyn kupił nokie n90 z kartą pamięci 1gb więc sorry :O

Gość timon i pumba
no i aparat 1.3 mgpx. na allegro są samsungi z aparatem 3 mgpx za 400zł...

Gość sliczna laleczka
musi byc akurat samsung? dla dziewczynki lg shine

poluj na U700, choć ja osobiście brałabym e900 nówkę, bo co nowy telefon to nowy, szczególnie, że to slider, mógł komuś upaść i taśma potrafi wtedy stopniowo padać. Choć osobiście nie lubię samsungów :) U900 mnie kręci, ale o wiele lepsze są choćby SE, czy Motki, o Nokiach nie wspomnę. A wogóle to telefonów nie kupuje się w komisach, chyba, że chce się oddać ok 100zł gratis za nic :) Telefony to tylko Allegro

Gość timon i pumba
kro masz rację-w komisach naciągają ludzi, ale na allegro trochę bałabym się kupić telefon... (znajomemu już dwa razy przysłali uszkodzony mimo, że nie było o tym mowy na aukcji). Zaraz obejrzę te telefoniki, ale u700 kojarzę, bo chyba go dzisiaj oglądałam. i tak się nad nim właśnie zastanawiam ;) co do lg shine-podoba mi się bardzo,ale mam zwyczaj częstego wypuszczania telefonu z ręki. lg by tego nie przeżył :P on jest za delikatny, poza tym nie mogę się przekonać do tej marki (mam tylko telewizor :P)

Gość timon i pumba
a wracając do upadków, bo nie dokończyłam-od 1,5 roku mam samsunga (wcześniej też był używany) z klapką, upadł mi już chyba z 20 razy i oprócz kilku zarysowań wszystko jest z nim ok ;] w ogóle ciężko będzie mi się z nim rozstać...

Wiesz, ja kilkanaście razy kupowałam telefony na Allegro i powiem tak - jeśli wybierasz nówkę i kupujesz od sprawdzonego sprzedawcy to nic nie ryzykujesz. Podobnie jeśli kupujesz używany, ale odbierasz osobiście i sprawdzasz wszystko na miejscu :) Ja się jeszcze nie nacięłam stosując się do tych zasad ;)

cóż, ja raczej nie upuszczam telefonów, choć jak miałam krótko samsunga z370 to rzeczywiście sprawiał wrażenie pancernego ;)

a seria E? np E530, E570, klapkowce samsunga to nie tylko ten niski segment

Gość timon i pumba
nie, nie interesuje mnie tylko rozsuwany, ale dzięki za pomoc :)

Gość timon i pumba
interesuje mnie tylko rozsuwany*

Gość timon i pumba
up

Gość gladelupaaaa
u700 jest ładny