Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się fatalnie

To straszne uczucie, kiedy ktoś wymienia nas na lepszy model...

Polecane posty

Widocznie tamci faceci nie byli dla was... Lepiej wcześniej się przekonać niż zmarnować pół życia na jakiegoś chama, który woli pustą i sztuczną lalkę :/ Boże jak mnie wkurzają tacy faceci! Prędzej czy później się na niej przejedzie i wystraszy się, jak zobaczy ją bez makijażu i z nie ułożonymi włosami.

Gość czuję się fatalnie
Ale tamta dziewczyna jest bardzo ładna. Bez makijażu wygląda 100 razy lepiej niż ja. I to jest jeszcze bardziej dołujące. Jestem dziwna, mam trudny charakter, dużo w życiu przeszłam, nie jestem okazem zdrowia, mam wiele fizycznych defektów. Nie umiem ufac mężczyznom ani budować z nimi normalnych relacji.

Mi się wydaje, że najpierw powinnaś w takim razie podnieść poczucie własnej wartości, patrzeć na świat z optymizmem. Nikt nie chce być ze złośliwą i wiecznie smutną kobietą, która się wszystkiego czepia. Nie mówię, że taka jesteś, ale żeby kogoś pokochać trzeba najpierw zaakceptować siebie ;)

Gość czuję się fatalnie
Ja siebie akceptuję. Problem polega na tym, że obiektywnie rzecz biorąc, kiepski ze mnie materiał na kobietę, a moje ciało zupełnie do mnie nie pasuje. Czuję się innym człowiekiem, niż wskazuje na to mój wygląd, mój stan zdrowia...

Gość dziękuję za nazwanie
150cm kobiety karłem. Ja mam 152 i mój mąż mi tak przypeirdlala często. Dzieki, ze tak lekko przeszłyscie nad tym do porzadku dziennego. Ja w życiu bym na wyzszą kobietę nie powiedziała "żyrafa" choćby nie wiem co mi zrobiła. :O

Gość koooooola
a ja zostalam wymieniona na ladna normalna dziewczyne :)