Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

czy nikt mi nie może doradzić ile za suknie ??

Polecane posty

Gość luizka1
Wykalkuluj, zacznij od tego za ile ją kupiłaś, w jakim jest stanie. Jeżeli w bardzo dobrym i była tylko raz noszona odejmij jakieś 30%. Poza tym poszukaj komisów online, które sprzedają suknie ślubne używane i się zorientujesz jakie są ceny.

Gość mikumiku
o matko...jaki kicz.Od sukienki począwszy a na tych beznadzoiejnych zdjęciach skonczywszy!!!!!Boze kto jeszcze robi takie wstrętne foty??????A sukienka to sorry ale jakiś badziew jak z bazaru.Blehhhh

Gość nie przejmuj sie tutaj
umieją tylko krytykowac i chwalic swoje suknie i pomysły, a rzeczywistosci wyglądają jak pokemony w szmatach do podłogi

Gość estta
dzieki nie przejmuje sie tym co oni tu wypowiadają się ja slub miałam i wiem co mi wszyscy mowili ze suknia jest piekna i ja też tak sądze "szkoda że nie mogę mieć drugiego ślubu" no i suknia była szyta na moj projekt wiec tym bardziej :) pozdrawiam życzliwych

Gość taka sobie ta sukienka
słuchaj każdej pm mowi się, że wygląda och ach. Kto wyskoczy i powie masz kiepską kieckę? Twoja sukienka nie robi szału, nic ciekawego czy specjalnego. Wielki mi tam projekt. Niektorym sie wydaje,ze jak powiedzą ramiączka czy gorset to już sobie projektowały suknię. Myślę, że dużo za nią nie dostaniesz. Wiele ładniejszych sukienek nie schodzi w nawet w niskiej cenie. Za tą mniej niż tysiąc. tak z 600-700zł a i tak wątpie by ktoś ją zechciał.