Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo on...nie kończy.....

a takie tam niedzielne pytanko

Polecane posty

No właśnie i nie wiem czy zwyczajnie tak lubi, czy to kwestia wieku ( 44 lata ) czy tez hmmm..nie wiem, nie mam nawet pomysłu kochamy sie bardzo czesto, codziennie, on inicjuje sex,, nie ma problemow ze wzwodem kutas jak ze stali jak tylko go musnę wiec to w potencji lezy problem, on potrafi zaczac rano a skonczyc dopiero wieczorem, piescimy sie czasem dwie godziny, i na tym konczymy, ja mam kilka orgazmow on wcale, konczy dopiero wieczorem, szybki numere4k np i on konczy, przy czym kiedy on sie spuszcza to jest dosc soektakularne i nie pozostaiw cienia watpliwosci ze ejst mu ,....dobrze. I nie wiem czy przyjac ze ten typ tak zwyczajnie ma czy tez sie niepokoic, bo w zasadzie rzadko jest tak zebysmy kochali sie raz do konca,,,,zazwyczaj rano on piesci mnie...a sam konczy wieczorem, z jednej striony super bo ja mam czasami po dwa trzy orgazmy, asle zawsze myslalam ze facet dazy do jak najszybszego zaspokojenia i redukcji napiecia seksulanego a on, potrafi przerwac ze stojącym jak stal mokrym fiutem iosc sie wykąpac dowiezc mnie doi prwcy i dopiero wieczorem kochajac sie ze mna skonczyc w kilka chwil.....co myslicie o tym? Dzis wyjal mi kustasa z gardła mowiąc " nie, skonczymy wieczorem kochanie" cholera.

ha, ja mam 32 lata on 44....jestesmy ze soba od poltora roku i w tym czasie kochamy sie codziennie...

Gość trzepie sie sam
?

nie wiem...cholera ma 44 lata cholera go wie :(

Nikt tak nie mial ze swim partnerem?

u nas jest inny mechanizm seksualny niz u was.U was występuje nagła potrzeba seksu i jeżeli tej "okazji" facet nie wykorzysta podniecenie sie cofa i może dopiero "najść" ochota za kilka dni albo za kilka godzin. U nas sperma produkowana jest podczas podniecania się a że faceci mają duzo okazji do podniecania się wiec mają potrzebę jej wydalenia.W wieku starszym produkcja sepermy jest zmniejszona i wytrysk jej jest też mniejszy a im większy wytrysk tym wieksza przyjemność wiec on sobie zbiera podczas podniecania się toba przez cały dzien żeby miec dobry orgazm np. wieczorem Masz fajnego faceta ktory ciebie zaspakaja i sam się tym podnieca a super odlot ma po zebraniu wiekszej ilości.

wszyscy faceci konczą normalnie tylko nie moj...fajnie:(

Gość kjug
mi tez jest ciezko dojsc z rana, wole wieczorem

Gość kjug
Ludzie trzymajcie mnie @Facet piszesz\"sperma produkowana jest podczas podniecania się " rozumiem, ze chodzisz caly dzien ze stojącym kutasem i przez caly dzien myslisz o ruchanku. Ci faceci co rano maja sex ida do pracy i tam caly dzien podniecaja sie, zeby wieczorem miec duzy wytrysk, bo wtedy przyjemniej jest. Tzn, ze drygi orgazm u faceta nie jest przyjemny, bo juz nie ma tyle spermy? Gdzie tego ucza? A wy to wszystko lapiecie

Jakis tam facet dziękuję za odpowiedż...w istocie jego orgazm jak pisałam jest bardzo spektakularny i ja ogolnie nie mam z tym problemu, uwilebiam sie znim kochac bo jestem zaspokojna ZAWSZE, jest najlepszym kochankiem jakigo mialam, zastanawialam sie tylko czyon byc moze nie ejst np za mało stymulowany albo zamalo go podniecam...ale wiem , z ekiedy on ma zalozenie z eteraz skonczy to zajmuje mu to jakies 30 sekund, ale wtedy czuję jak pulsuje we mnie kilka minut...czyli nie powinnam sie niepokoić????

Hmmm czasami tez jest tak ze ....zaczynamy przed wyjsciem a konczymy po powrocie z imprezy, wiec to nie tylko kwestia rano czy wieczorem, on chyba lubi zwlekac z wytryskiem, ale tak jak mowie nigdy nie ma problemow z erekcją zwyczajnie mowi no dosc tego ;-) np, albo ,mnie przytula ...na pocztalku myslam ze moze jakos malo na neigo dzialam, za mała sty,ulacja i dlatego tak jest, ale wtedy unikalby zblizen a on ciagnie mnaie do lozka wszedzie i zawsze i potrafi nawet w sklepie wlozyc mi palce miedzy nogi pod sukienke i polozyc moja reke na jegomstojacym fiucie 9 now tedy to ja nie wyrabiam.....) potem wrocici do domu piescic sie ze mną, wchodziuc we mnie im powiedziec ze koniec tego :-), kurwa mac no!

W sumie logicznym ejst ze powinien dazyc do jak najszybszego zaspokojeni...a nie pzrerwyac ciagle....i jeszce jakby mu opadał...ale nie,idzie rano robic sniadanie ze stojącym fiutem, czasem podaje mi sniadanie i.... :-) nie tylko snaidanie ale tez nie konczy.

zupełnie nie masz powodu do niepokoju jest super kochankiem bo masz z nim orgazmy i to strasznie go rajcuje a nie jest młodym - jurnym, ktory tylko jak zobaczy dziewczyny uda juz ma wytrysk i dumny jest z tego że może sie spuszczać co 20 min a dziewczyna nawet nie wie czy on jej włozył bo juz jest po.

Gość kjug
@facet, skoro wnioskujesz z wlasnego doswiadczenia to ok u mnie produkcja spermy jest na okrąglo, niezaleznie czy sie podniecam czy nie. intenstywnosc przezywanych orgazmow wcale nie jest związana z iloscią wyprodukowanej spermy.

Gość agusiaaaaa
Kobieto, masz zaj*iście fajny seks, dojrzałego faceta, który dba o Ciebie, czego Ty się czepiasz? No widocznie on tak lubi i jest mu tak dobrze (z tego co piszesz). A nie możesz po prostu sama się go zapytać dlaczego tak robi jeśli Cię to niepokoi?

Ha! Jakis facet tu masz rację, kochankiej jest niesamowitym, i tak jak pisałam w zasadzie mi to nie przeszkadza bo jakby cos było nie tak, unikałby bliskości, oboje mamy dosc specyficzne preferencje mamy wpsolne odlkoty i loty takie tylko nasze...ciekawa jednak byłam czy ktos tez tak ma ze swoim partnerem. Młody nie jest ale uwioerz mi ja bym go nie zamieniała na szwadron 30 latków!!!!! Moj ex maz mial lat 30....cóz...nie warto o tym nawet wspominac. Ale powiedz mi moze eto idiotyczne pytanie ale...jemu w sensie " zdrowotnym" to nie robi zadnego kuku?

Agusia ( moja imienniczko ) jazawsze sie smieje z tego, jak np mowi mi zebym nie zaczynala czegos mowic jak nie koncze....a ja na to odpowiedam i kto to mowi....a on tylko sie smieje ze jestem złosliwa suka, nigdy nie pytałam go wprost bo tak jak mowie, wygladas na to ze jemu to sprawia frajdę, tylko czy nie ejst tak np ze w imie mojego zaspokojenia on np robi sobie kuku:(. A fect jest w istocie przezajebisty i nie milam tyle orgazmów przez całe zycie co z przez miesiac bycia z nim....,nie maniej ejdnak to ja...nie on :-)

nic nie zrobi w sensie zdrowotnym W seksie trzeba się dobrać jeżeli to jemu odpowiada i tobie też to jesteście super dobraną parą i zycze wam tak do naturalnej smierci. Sa kobiety ktore nie moga dojsc do orgazmu gdy nie czuja orgazmu u partnera i to byłby problem bo takiej i one szukaja sobie partnerów młodszych od siebie. PRAWDA? :)

Gość może sie tak uwarunkował
może celowo wypracowywał taki model współzycia i celowo nie dopuszczał do wytrysku i orgazmu by przedłużac w nieskończonośc stosunek i tak mu już zostało są tacy którzy nie potrafią wyzbyc się np pdruchu wyciągania członka tuz przed wytryskiem bo też przed długi czas tak współżyli uważając to za świetną formę antykoncepcji wiesz Twój facet z racji wieku ma szmat czasu praktyki więc może właśnie takie dziwne fazy sobie wywiczył, są rózne cuda wianki, seks tantryczny, specjalne metody oddychania, liczenie pchnięc a nawet metody na orgazm bez wytrysku....diabli wiedzą co on tam trenuje :-)

Gość agusiaaaaa
Nie bój się, facet sobie krzywdy nie da zrobić...Chociaż słyszałam, że materiału genetycznego za długo nie można przetrzymywać, ale on prędzej czy później go uwalnia, więc chyba jest ok :) Pozdrów go ode mnie, chciałabym mieć chłopaka, który jest tak opanowany jak Twój facet

Jakis facet ja tam nie wiem...mialm mlodszego meza...i to była porazka, ten ma lat 44...no tak jak pisałam na szwadron 30 latków nie zamieniłabym za żadne skarby. Kwestia wyciągania przed końcem nie wchodziw rachubę..bo jak kończy zazwyczaj kończy we mnie ( o ile nie w mimgardle akurat) i nigdy nie ma opcji z wychodzeniem przed wytryskiem) jedyne co robi to...taki seks na raty:-)

Gość karoleek
co ja tu za pierdoły wyczytuje (smiech) siła orgazmu jego odczówania zalezy od ilosci wytryskiwanego nasienia ?/ buachchcaaa -ups .... przepraszam moze i są tacy panowie !! (usmiech)

Agusia, no mam tylko nadzieje ze nie ejst tak, ze uwlania ten swoj material genetyczny z inną panią np :-)

Karolek, no to jaki moze byc cel takiego zachowania Twoim zdaniem?

jakis tam facet nie pzresadzaj wiekowy to jest 65 lat a nie 44, 44 to jescze kawał chuja ze stali :-).

Gość karoleek
a dlaczego jego nie zapytasz dlaczego tak jest ?? pytałaś ? co odpowiedzial ? ja koncze lat 44 pod koniec roku , jak bym chciał to mógłbym podobnie dlaczego z zwyklego nie chcenia sie dluzszego trzymania stojacego fiuta w cipce partnerki , szczegulnie kiedy sex jest dziennie codzien !! Zapewne choc moze sie myle z racji tego , ze kazdy jest inny , by dbac o twoje doznania pzredłuza sex powstrzymujac orgazm , takie zas powstrzymywanie sie konczy sie po kilku kilkunastu razach tym , ze fiut stoi a orgazmu juz potem osiagnac sie nie da - zle da sie ale ciezko z tym i moze to byc to