Twoja_królewna 0 Napisano Lipiec 20, 2008 Witam. Mam pewien problem... Biorę tabletki Novynette, ale ostatnio niestety jedną przeoczyłam. Nie wiem jak to się stało, ale pare dni temu zauważyłam, że mam w opakowaniu o jedna tabletkę za dużo, a z tego wynika, że jednej nie wzięłam. Niestety nawet nie wiem kiedy... A jest możliwość, że uprawiałam stosunek po tym jak nie wzięłam jej. Czy jest możliwość, że jestem w ciąży, czy nie mam się czego bać? W ulotce pisze, że jeżeli zapomnę jednej tabletki, to następnego dnia o wyznaczonej porze mam przyjąć dwie, a tego niestety nie zrobiłam. Bardzo proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grooszek Napisano Lipiec 21, 2008 to zalezy jeszcze ktorej nie przyjelas... kazde tabletki dzialaja tak samo jezeli chodzi o antykoncepcje, wiec jezeli pominelas jedna to przez 7 nastepnych dni powinnas dodatkowo sie zabezpieczyc np. prezerwatywa... lepiej zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach