Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The sims2

The sims 2 problem!

Polecane posty

Gość The sims2

Witam! Odkąd tylko pamiętam miałam TS2 i nigdy nie sprawiały mi problemu. Odinstalowałam wszystkie części i chciałam zainstalować ponownie. Pierwsza część poszła gładko, bez problemów, jednakże gdy instalouje kolejne i dochodzi do aktualizacji pisze, że chce 4 CD z TS2 zwykłych. Spełniam ta prośbę i nic. Dalej wyskakuje to samo, tak jakby nie czytało tej 4 płytki. Ponieważ mam na paru płytkach skopiowane próbowałam ze wszystkimi, ale żadnej nie czyta. Pomyślałam, że to może wina cracka, ale zarówno bez niego, jak i z nim dzieje się tak samo, proszę o pomoc.

Gość BeatMin
Ja miałam to samo, nawet poprosiłam o pomoc takiego jednego kolegę-kurdupla ale on gówno pomógł :( Teraz o mój komputer dba moja przyszła szwagierka Martusia, ona mi system elegancko przeinstalowała i Simsy 2 elegancko działają. :)

Gość The sims2
Nie, z odtwarzaczem jest wszystko ok. Oryginał też mam i z niego korzystam, ale ani jego ani kopii nie czyta ta cholerna aktualizacja...Buuu...:(

Gość The sims2
Jak przeinstalowała?

Gość The sims2
Nie, wirus też odpada, bo bardzo często skanuje kompa i żadna cholera nie ma prawa mi wskoczyć;P To musi być coś związanego z Simsami..

Gość BeatMin
No wczoraj przyszła Marta i zrobiła mi reinstalkę całego systemu bo mieliśmy straszny syf. Zainstalowała nowego Windowsa ze wszystkimi sterownikami i na nowo wszystkie programy wrzuciła. To moja przyszła szwagierka, jest po prostu zajebista :)

Gość The sims2
Hmmm...ja w sumie miałam niedawno formata... Spróbowałabym, ale nie moge bo tata sobie jakieś gry poinstalował i by mnie zabił gdyby sie zepsuły:P

Gość BeatMin
A ja sobie pomyślałam co mi tam jakiś kurdupel będzie w kompie grzebał w dodatku bez prawka. Martusia jest ładna, ma duże stopy i prawo jazdy i zna się dobrze na komputerach :)