Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrumrumrumru

jak załatwić lewe L4????

Polecane posty

Gość mrumrumrumru

pomóżcie...

Gość ldldldldldldld
Normalnie. Idziesz i mówisz, ze masz grypę żołądkową.Tylko nie kłam, że rzygałaś, bo to widać po gardle. Ale że cię mdli, masz biegunkę, boli cię brzuch, łamie w kościach, jesteś rozbita. Dziesiątki razy dostawałam na to zwolnienie.

Gość mrumrumrumru
ale ja chce iśc prywatnie i dac mu kasę za wizytę tylko nie wiem czy tak od razu mu powiedzieć ze chce L4 bo mam dośc mojej głupiej pracy?????

Gość mrumrumrumru
pomozcie ludzie...nie moge isc do pracy bo jej nienawidze i chce ja niebawem zmienic...dramat

Gość vc
upupupupupupup

Gość liiikkkaaq
POWIEDZ LEPIEJ ZE CIE BOLI KREGOSLUP

Gość zjedz surowego kartofla
Sprawdzone i skuteczne 🖐️

Gość mike111
Jak nienawidzisz swojej pracy to ją zmień a nie kombinuj z L4. Jeśli nie potrafisz znaleźć nowej, lepszej pracy, na tak ogromnym rynku pracy to znaczy że jesteś totalnie lewa skoro nikt Cie nie chce zatrudnić. A jeśli jesteś lewa, to znaczy, że musisz polubić swoją obecną pracę bo nigdzie indziej roboty nie dostaniesz.

Gość gość
Jeśli nie potrafisz znaleźć nowej, lepszej pracy, na tak ogromnym rynku pracy to znaczy że jesteś totalnie lewa skoro nikt Cie nie chce zatrudnić. xxx w Polsce? ogromny rynek pracy??? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ale mnie rozbawiłeś z rana!

Gość gość
daj stówę to da ci doktor 2 tygodnie

Gość Prawik20
gość dziś Jeśli nie potrafisz znaleźć nowej, lepszej pracy, na tak ogromnym rynku pracy to znaczy że jesteś totalnie lewa skoro nikt Cie nie chce zatrudnić. xxx w Polsce? ogromny rynek pracy??? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ale mnie rozbawiłeś z rana! x Z rana?;D, weż sie hooju za robote