Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsiasjaijs

Nie mam do niego zaufania.

Polecane posty

Gość jsiasjaijs

Jestem we wczenym etapie związku. Jednak nie wiem czemu,ale nie mam do niego zaufania. Czasem mam przeczucie, ze cos kreci. Chodzi mi o jakies pierdoly, nie o powazne sprawy ale jednak cos wyczuwam. Przez to jakos moje zaufanie do niego znacznie sie zmniejszylo, mimo tego,ze nie mam pewnosci ze mnie oklamal... Nie wiem co robic :(

Gość odpuść sobie
związek żeby był cos wart musi opierać sie na zaufaniu , bez tego predzej czy póxniej i tak wszystko sie skończy ...

takie kontrole i nie wiara w slowa pozniej staja sie bardzo irytujace.. zastanow sie i wez sobie to do serca.. ten czlowiek jest z Toba z czystego uczucia.. jakby bylo inaczej- wiedzialabys to samym wstepie..

Gość melni
A guzik prawda... jeśli dziewczyna z jakijś przyczyny nie ufa mu-widać ma powody. każda z nas ma tzw. intuicję. ja swojej nie posłuchałam. od początku czułam podobnie jak autorka postu że coś jest nie tak. coś nie grało mi w totalnych szczegółach. on oczywiście robił wszystko aby zapewnić mnie że jest osobą godną zaufania. ok. postawiłam wszystko na jedną kartę.. i co się okazało?? facet po jakimś czasie zaczął się po angielsku wycofywać, a gdy ja pytalam co się dzieje- zaczął się obrażać aż zniknął bez słowa. oczywiście nie muszę chyba dodawać jakie fakty wyszły na jaw.... oszukiwał mnie, niemal od samego początku. a ja to wyczuwałam, lecz chcialam naprawdę uwierzyć że to moje wymysły..