Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amator owocow lasu

Czy jest tu soczysta malinka?

Polecane posty

mieszany - praca z kafą, skupić sie nie mozna :classic_cool: o, i teraz jeszcze jakies pomysły :P szalałaś juz dzisiaj? ;)

nareszcie sobie zaczernilas nicka :) milo z Twojej strony :) choc Twoj styl jest niepowtarzalny i nietrudno odroznic oryginalna soczysta malinke od podrobek ;)

co do kafe, to wciąga..i to nieźle..długo tu siedziałam jedynie jako widz, sporadycznie sie udzielając.. ale w końcu dałam się wciągnąc na dobre^^ ..dziś mam, mówiąc wprost, straszna ochote na seks...i nie ma nikgo, kto by mnie zadowolił..kajdaneczki leżą bezczynnie w szafce..no sama się nie przypnę,bo wtedy któż mnie popieści? ;( ale jak będę juz w łóżeczku..wtedy puszczę wodze fantazji i zajmę się sobą..beż skrępowania.. bez wstydu.. bez pośpiechu..

[ nawiasem mówiąc..czasem bawi mnie myśl, że jestem jak małolat, co ciągle mysli o jednym..;P co poradzić,jak hormony szaleją a wyobraźnia sama podsuwa obrazy ;D ]

tu nie da sie pozostac bezczynnym i biernym widzem zbyt dlugo ;) atmosfera cafe wciaga! :D no fakt, sama sie nie przypinaj... czy piescisz sie czasem przed lustrem - tak, zeby w szczegolach widziec wszystko, co robisz? lubisz sie przygladac swojemu nagiemu cialu? :)

hmm..ostatnio zauwazyłam,że coraz cześciej się sobie przyglądam..nie podczas masturbacji- tego jeszcze nie próbowałam..ale ot tak..[przy delikatnym świetle] lubie swoje ciałko i jestem z niego bardzo zadowolona :) lubie tez czasem, zaraz po przebudzeniu, [kiedy sił jeszcze mi brak,żeby podnieść się z łóżka] leniwie zdejmowac majteczki, leżąc sobie na pleckach, ze zgiętymi w kolanach nóżkami, lekko rozchylonymi..wtedy wyobrażam sobie,ze ktoś właśnie całuje mnie po udach...coraz niżej..i niżej..oddech automatycznie mi przyspiesza..a on dochodzi do mojej ..malinki? ;D i pieści..ta myśl..a właściwie jej początek zupełnie wystarczy,zebym była gotowa na.. wszystko ;)

fajny sposob na mily poranek :) to spisz w majteczkach? ;) czy po takich cwiczeniach wyobrazni...konczysz dzielo? :D milo, ze lubisz swoje cialo i ze ci sie ono podoba :) przygladaj mu sie przy pelnym swietle ;) na pewno warto :D

przy pełnym, słonecznym także^^ Czasem kończę..ale czasem nie..nie zawsze rozładowuje napięcie, jeśli wiem,że zobaczę się moim mężczyzną, staram si,e podniecić na maksa i nic nie rozładowac..do czasu jak się kochamy :D czasem lubię NIE kończyć, żeby przeciągnąc to miłe uczucie na później..poco od razu pozbawiac się całej przyjemności czekania? :) a czasem kończę od razu :) wyorażeniom towarzyszy oczywiście dotyk..moich dłoni^^ i bynalniej w takim momencie nie nalezą one do mnie.. A jak jest z Toba? ciągle piszę o sobie xP co Ty lubisz najbardziej? jakie fantazję Cie podniecają i o czym przeważnie fantazjujesz? :)