Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmmmmmmmmmmmmmmm

23 dzień cyklu a ja zauważylam u siebie

Polecane posty

śluz- płodny czyli rozciągliwy i przezroczysty

moze owulacja ci sie przesunela i wlasnie owulacje masz i dostaniesz za 23dni okres:)

nie no umrę ze śmiechu... ja222 moja droga owulacja występuje ZAWSZE 14 dni przed okresem, więc jakie 23 dni:O:O:O

Gość shigggggela
wcale nie zawsze :)

14 dni jezeli masz cykl 28dniowy !!!!!!!!!!!!!!!!! sama nie wiesz nic... a krytykujesz mnie a owulacja zawsze moze sie przesunac i automatycznie okres tez sie przesowa i okres sie spoznia!

a cykl zawzsze moze sie wydluzyc czy przesunac z roznych powodow jej mogl sie przesunac bo zaczelo sie lato albo od stresu czy czego innego i akuratt teraz ma owulacje

Ty jesteś na prawdę głupia. 14 dni BEZ WZGLĘDU na długość cyklu... Wiem co pisze... Też byś to wiedziała, gdybyś raczyła uważać na lekcjach biologii, albo chociaż sprawdziła w wikipedii... Jeżeli czegoś nie jesteś pewna to pytaj, odpowiem Ci, bo Twoja wiedza na temat płodności i antykoncepcji jest denna.

to prosze daj mi link :) gdzie to pisze ze 14dni przed okresem pokarz mi moja glupote i niewiedze

wikipedia- zbor roznych klamst ja sobie tam dodam ze owulacja jestt w polowie cyklu:)

wiesz co moze nie mam racji ale mam to nwawet zapisane w zeszycie moim i koleznaki tak nas uczyla babka z biologi moze sie mylila albo twoja :P a w internecie roznie pisze

nie ciezko bo wlansie sie przyznalam :P ale nie musisz mnie krytykowac rozumiesz??

pisze sjak mnie uczono nie musi mi wierzyc kazdy bo nie mam na to dowodow

jesteś 2 osobą którą skrytykowałam przez ponad rok pisania na tym forum, a to dlatego, że bzdury które piszesz, jakaś młoda dziewczyna może sobie potraktować poważnie i według nich postępować. Chciałabyś mieć na sumieniu jakąś ciążę?

cykle mam nieregularne.. wiec dlaczego akuart teraz taki sluz?:( dodam ze lekko bola mnie piersi

Gość kiciaax
23 dzien cyklu, troszke nie wierze, ale ogolnie owulacja przychodzi w polowie kazdego cyklu, u mnie to : raz mam okres co 30 dni wtedy owulacje mam 15 dnia, jesli co 31 dni wtedy 16 dnia,raz co 23 dni wtedy mam z 11 na 12 dnia, ogolnie chyba zawsze jest w polowie a moze facet ci sie spuscil do srodka bo sperma jest ciagnaca pomieszana z naszym sluzem, wtedy tez tak mam:)