Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudy

Czy ona zaszła w ciąże??

Polecane posty

Gość Rudy

Mam taki dość nietypowy problem, ja i moja dziewczyna masturbowaliśmy się nawzajem, po skończeniu zabawy po jakimś czasie ona powiedziała że bolą ją jajniki, wczoraj też ją bolały, tyle że my nic nie robiliśmy wczoraj razem, czy jest to możliwe że ona jakoś zaszła w ciąże?? Czy to możliwe że mi mogło jakoś pociec i trafiło jakoś do niej?? Dostała potem mdłości i zaczęła wymiotować, czy to są objawy zajścia w ciąże?? Następują tak szybko? Jest to możliwe żeby było na to jakie kolwiek inne wytłumaczenia??

Gość ghjghjgjjjjjjjjjjjjj
oj możliwe.....

Gość Rudy
Nie pocieszyłeś mnie tym:/ Jak coś, to jest szansa usunięcia płodu, puki to jeszcze nie dziecko??

Gość kolafafafa
to niemozliwe, kobieta nie jest wiatropylna, wez sie uspokuj bo to nie jest wogule realne, a ta wczesniej sie z ciebie nabijala

Gość Rudy
NO POMÓŻCIE!!!!!

Gość wez przestań jakieś głupoty
o ciąży opowiadać, ile ty masz lat, nie uczyli cię jak kobieta w ciążę zachodzi, ale ciemnota chłopie...

Gość fiu-fiu-fiu
weź przeczytaj sobie swoja wpowiedź, przecież w ciaże sie nie zacodzi drogą kropelkową, musi byc realny kontakt plemników z drogami rodnymi kobiety. Skoro nie miałeś sperm na palcach i później jej nie dotykałeś to jakim cudem??????? A objawy po 2-3 dniach są śmieszne. Jajniki ją bolą,bo może podmarzłą i się przeziebiła,a wymioty- panuje grypa jelitowa, którą sama przeszłam. Z wypowiedzi wynika,ze młodzi jesteście, następnym razem uważajcie. A jak macie wątpliwoći to kup jej test i w dniu spodziewanej miesiączki rano go zróbcie.

Gość ja-dziecko z pettingu
oj moja siostra tak zaszla:p i moja mama.

Gość ja-dziecko z pettingu
gowniarze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do ksiazek.wpierw o seksie a teraz o aborcji wyjezdzaja.seks to odpowiedzialnosc.az glowa boli.ty jako facet bierz odpowiedzialnosc za swoja dziewczyne i ewentualne dziecko,bo to facet odpowiada za rodzine!!!!