Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pjkdlall

problem wakacji

Polecane posty

Gość pjkdlall

sluchajcie nie wiem co robic. bylam zchlopakiem na wakacjach nad pl morzem ale srednio bylo. wyczyscilismy sie z kasy i teraz moi starzy proponuja nam wyjazd nad morze do bulgarii. sfinansuja go. z tym ze jest maly problem.... w pokoju bedziemy mieszkac z moim starszym bratem (ja mam 21, chlopak 23, brat 29). no i mojemu chlopakowi jest to bardzo nie w smak, ja tez nie skacze z radosci z drugiej strony kusi cieplo, plaza opalenizna... co byscie zrobili na moim miejscu? *moj chlopak ogolem sie nie pali do tego wyjazdu-jesli juz to zrobi to dla mnie bo mi bardziej zalezy no i jestem w kropce a sama nie chce jechac

Gość wstydliwa....
moim zdaniem to nie problem ze bedziecie w tym samym pokoju.. trudno sie mowi... mozecie przeciez isc sobbie np na basen w srodku nocy czy cos,,, moim zdaniem dla faceta to bardziej krepujace ze ktos za niego placi... no chyba ze jestescie w naprawde dobrych i luznych stosunkach;]

Gość pjkdlall
nie no jego starzy za niego placa hehe- moi to tam tylko za ewentualny nocleg podczas drogi i za paliwo. moj chlopak ceni sobie swobode, spi nago no i wiadomo chcialby sie ze mna pokochac bez skrepowania a tu juz sie tak nie da

Gość wyglada na...
Ale problemy ma twoj chlopak. Super wypoczynek mu sie planuje a on kreci nosem. Chyba jest zdolny do wytrzymania bez seksu przez pare dni? A zreszta moze to tylko pretekst i nie chce jechac? Bo nie wiadomo cokolwiek bys robila to i tak znajdzie powod by nie jechac.

Gość misiakowa1111111111111
skoro jego rodzice finanusją mu to moze i tobie rodzice sfinansują osobny pokoj ;p

swoją drogą to co tam brat moze znajdzie sobie jakas laske i nie bedzie go na noc niech nie placze tylko niech sie juz pakuje

Gość pjkdlall
no boi sie ze bedzie mu sie nudzilo. ale gdyby byl osobny pokoj to by bylo ok (w koncu i tak nie ma mniej rozrwyki jak mielismy w kolobrzegu). slabe jest to ze tam gdzie jedziemy nie ma pokoju 1 os, sa tylko 3 i2.

Gość pjkdlall
no i moj chlopak nie przepada za moim bratem -nie dziwie sie hehe

nie kazdyy ma to co chce wytrzyma :)