Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marino131

Drogie Panie - pytanie o czat

Polecane posty

Od dwóch dni zacząłem odwiedzać pewien czat towarzyski. Czasem zagadywałem do kobiet, czasem one do mnie. Mój nick był raczej neutralny. Z rozmów przeprowadzonych z Paniami i pozostałych obserwcji wynika, że 99% facetów na czasie to napalone małolaty, albo zakompleksione mole książkowe, które proponują wszystkim kobietom, seks, rypanie i niesamowite doznania. Gotowi są od razu spotkać się z babką której wogóle nie znają i nigdy na oczy nie widzieli byle iść z nią do łóżka. Widać to po nickach typu, dyskretny, władczy, piekny, zasponsoruje itp. Z rozmów z Paniami wynika, że albo zajrzały na czat z nudów, albo bez powodu (w to akurat nie wierzę). Szukają też swoich dugich połówek lub ciekawych osób. Wiekszość z nich (chociaż zdażają się wyjątki) nie ma zamiaru umawiac się na igraszki z przypadkowo poznanym facetem na czacie, a mimo to ciągle dostają takie propozycje. To co dziwi mnie najbardziej to, że mimo iż wiedzą o tym że szalenie trudno poznać kogoś normalnego na tym czacie, cągle tam wchodzą i szukają. Drogie Panie - jakie są powody że szukacie właśnie tam gdzie najtrudniej znależć?

Gość kochliczek
o własnie dobry temat,podnosze go,gdzieś słyszłem ze tak jest ze faceci ktorzy n ie potrafia w realu do siebie kobiety przyciagnąc to tu w necie sa anonimowi i odwalaja takie jaja.

Gość leew 44
Z mojego doswiadczenia wynika ze sa to kobiety, ktorych mezowie sa za granica - tak zapracowani ze nie maja czasu dla nich. Lub tez zagladaja do kieliszka a wiadomo z czym to sie wiaze.

Gość odpowiem Ci ze
z NUDOW!! Ja kiedys zagladalam z ciekawosci. Bo to byly poczatki mojej zabawy z netem w ogole i Wirtualne Pogawedki (taki znany wowczas czat) pochlanial wiekszosc mojego wolnego czasu. A nie bylo wtedy tak latwo, ze net w domu ;) Wiekszosc miala w pracy w szkole ;) Ale bylo zupelnie inaczej ;)

Gość kochliczek
kiedys było inaczej.było trudniej o net.a na chacie kobiety to zazwyczaj sa z dzieckiem gdzie maz zdradził i zostawił bo inna była ładniejsza i fajniejsza.w sumie one szukaja oparcia w innym mezczyznie jak męzusiowi sie zachciało stukać inne i wcale im sie nie dziwie,kazdy ma prawo do szczescia.

Gość farmazonnnkka
Kafeteryjne forum tez za bardzo nie rózni sie od czata. Zauwazcie,ze na forum przesiaduja przewaznie3 te same osoby i pisza oby tylko pisac i tez poszukuja w ten sposob partnerow. Smiesza mnei ludzie,szczegolnie kobiety które mowia,ze na czatach i forach nie ma ciekawych ludzi..jezli tak,to osoba ktora tak mysli tez nie nalezy do osob ciekawych...

Gość leew 44
jak wszedl ajron, kontrola , gietki - to juz po temacie.

Gość farmazonnnkka
kontrola biurowa:-)a na forum to co,sami przystojniacy i same piekne pisa,do tego super inteligentni :-)

leew 44 do doopy co? :classic_cool: Ja tu siedzę bo mi za to płacą :o Piszę pod 28 nickami i gadając sam ze sobą nakręcam koniunkturę na reklamę :o

Gość leew 44
Gietki a duzo za to masz?

Gość leew 44
to troche cienko - ja jako fizyczny mam troche wiecej - bo od cegly mi placa.

A no cóż zrobić. Wyciągnę 800 zł z tego 900 wydaje na mieszkanie, 2000 na baby, w chooj na paliwo, z 1500 na jedzienie :o i odkładam jeszcze te pare tysiaków :D Polak potrafi :classic_cool: :D 🖐️

echhh Maniek milioner z Ciebie ;) Ajron kiedy pokażesz mi tą stal?:classic_cool:

a obiecałes ze za 3 godziny :O Jak widac i faceci piszą po to aby pisac a nie wyrwac laskę :O

Ja wyrwałem dziś dwie laski starszej pani w tramwaju :o Na dziś wystarczy :o Teraz muszę je spieniężyć :o v33 no wiesz stać mnie w końcu dorabiam na obwarzankach i jako uliczny artysta kręcąc młynka choojem :o

czesc brumka ;) a mówią ze to kobiety są mało konkretne :O

dzieki tym kwasom robaków Maniek nie macie :classic_cool: Kiedy ostatnio wyrwałes jakąś na czacie?:)