Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hawaje3

mam 16lat ,a każdego chlopaka spławiam,czy mam coś z psychiką?jakiś uraz

Polecane posty

Mam 16lat w okol mnie kreci sie sporo fajnych chlopakow,ale ja wszystkich odtracam...:(( nie wiem co sie ze mną dzieje..zakochalam sie w takim chlopaku,a kiedy on tez cos do mnie poczul automatycznie sie do niego zrazilam! nie moge na niego patrzec i tak mam praktycznie z kazdym ! nigdy nie bylam w powaznym zwiazku,nie calowalam sie ani nic...porażka i tak zastanawiam sie,czy moge miec jakis uraz do chlopakow bo nawet z nimi nie umiem rozmawiac bo sie trzęse cała i robi mi sie zimno..nie umiem patrzec sie w oczy.a naprawde marze,zeby byc z kims i nawet juz mam jednego na oku mimo,ze z miesiac temu dalam mu kosza,ale on wciaz na mnie czeka powiedzial mi to..jestem normalanie jakas chorą istotą moze mam sie leczyc? przepraszam,wiec,ze to głupie,ale kazdy mi mowi czemu taka jestem? czemu zle traktuje chlopakow..i czesto sie mnie pyataja\\\" czemu nie masz chlopaka przeciez ty jestes śliczna\\\" oczywiscie ja tak nie uwazam bo mam zawsze kompleksy mimo,ze jestem zgrabna ,wysoką bo 172cm dziewczyna, ciemny blond,zielone oczy ,śniada karnacja i ogolnie mowia,ze uroda modelki,ale ja inacze na siebie patrze ..i jak ktos w autobusie zawiesi na mnie oko to sie dziwnie boje i mam ochote wyleciec z krzykiem..naprawde ze mna jest cos nietak :((

Gość ehhhhhh..
dziecko jeszcze z ciebie za czesnie na facetow dziecko.zajmij sie nauka

bez przesady ja mam 16 lat,a nie 11,wiec takim dzieckiem juz ne jestem;] za 2lata pelnoletnia,a ja nawet nie umiem rozmawiac z chlopakami,a co dopiero z nimi przebywac,a z nauką nie mam problemow dziekuje:) teraz ide do najleszego ogolniaka w moim mieście:) dostalam sie :D haha:P a to tak swoja drogą:PP

aa dziękuję Justynaaaa:):* możliwe tylko denerwuje mnie to,ze trzese sie jak z nimi rozmawiam ,pocą mi sie rece i ogolnie zimno mi..nawet jak jest cieplo to jest straszne uczucie...poza tym 2lata temu musialam zeznawac w sprawie gwałtu mojej kolezanki i chyba od tamtej pory cos we mmnie pęklo jak zobaczylam co ona przezyla:( dochodzi do tego to,ze moj ojciec zdradzil moja mame,a poza tym oglada jakies baby na komp. :(( tragedia..

po prostu boje sie związac z kims..mam cos takiego co mnie w nich obrzydza..ich sposob poruszania sie,ubierania,tee oczy :(( mowia,ze jestem feministka bo najchetniej to bym ich wykastrowala,ale taka jest prawda:( oni są wszyscy tacy sami i nie ma wyjątkow:((

Gość mbvkhvg
a tez tak miałam.... A teraz mam 18, wszyscy uwazaja mnie za 'zimną' i jestem sama... Ale to jednak na plus. Za rok matura i trzeba mieć głowę na karku, a nie jakies głupoty;p

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
jestes jeszcze dzieckiem

Gość vbcvc
faceci nie gryza . Poza tym rozni sa ludzie na ziemi . NIe kazdy chop zdradza chociaz kazdy oglada gole baby , ale dzieki temu ludzki gatunek nie wymiera. BO gdyby facet bedac z dziewczyna tylko ja przytulał a nie mial ochoty jej wlozyc to ludzkosc dawno by wymarła.

Gość chora jestes
mowia,ze jestem feministka bo najchetniej to bym ich wykastrowala,ale taka jest prawda zdrowa baba nie mysli o wycinaniu jader, ale ich ssaniu . PRzyjrzyj sie uwaznie czy kazdy facet jest taki sam ? CZy kazdy pije ? DObrze wiesz ze nie ..

Etam, to normalne, też tak miałam, w liceum miałam tylko koleżanki, ale ja rzeczywiście miałam pewne niemiłe doświadczenia, więc u mnie dość długo to się utrzymywało. Ale jak skończyłam 18 lat, już było o wiele lepiej. Ale takie uczucie zostaje, do dziś czasami tak mam, jak ktoś mi się aż tak podoba, że onieśmiela :) Wyrośniesz z tego :) Niektórzy po prostu wolniej dojrzewają i nie ma co na siłę przyspieszać.

noo i teraz mam problem..bo kiedy juz chlopak z ktorym sie spotykam,ale nie jestesmy razem zerwal ze swoja dziewczyną zabral sie za mnie...i co najdziwniejsze chcialabym,ale sie boje...