Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawiamy samopoczucie

3/3

Polecane posty

Niech kazdy wymieni 3 cechy z charakteru i 3 z wygladu ktore lubi w sobie najbardziej;) Ja zaczne Charakter: -optymistka -mozna mi zaufac -dojrzalosc(niekoniecznie idaca w parze z wiekiem,ale mam 22 lata prawie i ta ceche posiadam) Wyglad: -przenikliwe spojrzenie(ogolnie recz biorac moje niebieskie oczeta) -krecone blond wloski;) -biust'D A Wy kolezanki i koledzy?Znajdujemy w sobie to co najlepsze..;)

Charakter: - poczucie humoru - bystrość umysłu (oto ja, mistrzyni ciętej riposty :D ) - zrównoważenie z lekką dawką szaleństwa :) Wygląd: - wielkie niebieskie oczy - zmysłowe usta - biust też mam niezły :P

Gość No to ja też
Charakter: -niepoprawny optymizm -poczucie humoru -ośli upór a wygląd: -dłuuugie zgrabne nogi, -duże piersi -dłuuugie włosy Właśnie doszłam do wniosku że mam więcej fajnych cech :)

Gość no to i ja
uczciwosc wszechstronne zdolnosci i latwosc uczenia się tzw miekke serce z urody ladne oczy ladna cera i w sumie niezla twarz ( biust D, ale za nim nie akurat przepadam)

Gość
Hehe to tez sie pobawię;P Charakter -optymista -ambitny -szczerość Wygląd: -oczy (zielone-troche za długie rzęsy jak na chłpaka ale...) -usmiech -i to że chudy jestem :P

tu nie chodzi o foty motorniczy tylko o to zeby uswiadomic sobie co w sobie lubimy i wykorzystac to jak najlepiej sie da;) ja np..z radoscia stwierdzam ze sie dluzej zastanawialam ktore wybrac jako iz tych cech ktore lubie mam jednak wiecej;)

Gość No to ja też
no to i ja----> dlaczego nie przepadasz za swoim biustem? Ja mam większy i przyznam czasem to bezwzględnie wykorzystuję :P

a wiecie ja wykorzystuje oczy jak mi sie facet jakis podoba albo jak cos chce;)moj ostatni facet zakochal sie wlasnie w moich oczach;)a wiekszosc patrzy mi ma biust..co tez czasem wykorzystuje;)

Wick, długie rzęsy u chłopaka są nieziemsko rozbrajająco piękne ;)

zgadzam sie z kro..;)dlugie rzesy...mmm...nic tylko patrzec w oczy;)

Gość no to i ja
no bo biust jest ciut duzy jak na mnie ( ja mala), kiepskie to w proporcjach, kurcze, on jest prawie E, ale przyznam,ze mezowi sie bardzo podoba :)

No to moi drodzy ja zmykam spac..rano do pracy;)Mam nadzieje ze ten topik sie rozwinie i beze mnie;* Slodkich snow zycze;)

to ja tez podnosze:P

Gość rtdh5ryhr
kro to tępa feministka a nie bystry umysł.....uważa kobiety za świętość a facetow za zło i ta durna stopka jagby 100 rozumków zjadła

to i ja się wpisze charakter:choć jedynaczka nie egositka:),wrażliwa,kulturalna zas co do urody to: ładne duże ciemne oczy,niezła figura,uśmiech( nie chodze nabuczona na caly świat)

kogoś tu pogięło :D taka ze mnie feministka, jak z Ciebie kulturalny internauta ;)

Charakter : Jestem otwarta Kreatywna Szczera Wygląd: Sliczne piwne oczka płaski brzuszek ;) zgrabne nogi

aaaa i jeszcze warto nadmienić, że piszemy "jakby", a nie "jagby" :) PRAWDA W OCZY ! ! ! ! ! :)

Gość facet123
kro ktos cie tu dziwnie ocenia ale cos w tym jest przeciez twierdzisz jak typowa femi że kazdy facet zdradza lub zdradzi

to nie feminizm :) to poprostu znajomość ludzkiej natury :) Autorytety z dziedziny psychologii potwierdzają, że mężczyźni nie są stworzeni do monogamii, a my tu na kafe się kłócimy. Tyle razy byłam podrywana, przez zajętych, zaręczonych czy żonatych facetów, że przestałam wierzyć, że faceci nie zdradzają. Nie mówię, że wszyscy faceci zdradzają, ale twierdzę, że osobiście NIE WIERZĘ już w to, że można być w 100% pewną jakiegokolwiek faceta.

-optymizm :D -potrafię wybaczać -zawsze dostanę to co chcę :D -naprawdę duże piersi ;) -oczywiście nie mam nadwagi :p -kręcone ciemne włoski -ciemna karnacja

Charakter: -ambitność -szczerość -uczciwość Wygląd: -Duże niebieskie oczy -wysportowany(jak na swój bardzo młody wiek):) -wszyscy mi mówią że mam słodkie uszy(nie wiem o co im chodzi :D)

Gość plummmm
No to ja: -dowcipna -wygadana -wierna! ^ -ładne oczy -fajne jędrne piersi -rewelacyjne łydki:D (+reszta tez niezła)

Gość rozkocha kazdego
unijny wez nie zasmiecaj mi tu topiku.. a tak wogole to up!

charakter: wrazliwa[choc nie wiem czy to zaleta do konca..] trzezwe spojrzenie [gorzej jak patrze na siebie] cieta riposta [jak sie juz rozkrece] wyglad duze ciemne oczy rzesy:P rece:P

a i lubie jeszcze swoj brzuchi wciecie w talii:P:) chyba czasmi jestem pomocna jeszcze:P