Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj i w ogole

czy mozna zostawic spermę w sobiee i na jak długo??

Polecane posty

Gość dzisiaj i w ogole

czuje, jak cieknie jeszcze ze mnie, ale mój facet wyjechał dzisiaj i pewnie zobaczymy sie za kilka dni dopiero, a ja lubię jego zapach..i to uczucie, że jest w środku czy to niehigieniczne? czy może się coś stac?

Gość idz sie wykap..uzyj szczoty
ryzowej zeby sperma nie osiadla sie na sciankach pochwy bo zrobi ci sie druga blona

Gość dzisiaj i w ogole
co..bleee...w ciaze nie zajde..nie pytalam o to, zabezpieczam sie!!! odpowiadajcie na temat? fee..twoj facet spuszcza sie poza ciebie? wspolczuje mu

Gość nic ci sie nie stanie

Nie spuszcza się w ogóle. Mam wstręt do sexu. Czemu? Nie powiem. Już kiedyś o tym pisałam na kafe i nie chcę wracać, bo uznano to za prowokację. Ale po prostu takie jest moje zdanie... Zresztą ile możesz się nie myć?!

Gość masz zamiar pare
dni się nie podmywac??:OOd spermy nic się nie stanie ale od nie mycia się wtych mieiscach woszem.Jakaś ifekcja zakazenie dróg moczowych itp itd..:O

Gość dzisiaj i w ogole
mówię tylko o dzisiejszej nocy, wiadmo, że rano wezme prysznic jak co dzień..pytałam tylko o pare godzin okeya więc to jest twoja sprawa z tym sezxem i ja nie oceniam its..i nie pytam więc czemu Ty od razu robisz fujj?? nie kazdy ma wstret do seksu, a ci co nie maja i nie udaja, ze lubia seks kochaja wszytsko w sowim partnerze...odkad jestem z nim to to rozumiem...

Gość dzisiaj i w ogole
gdzie napisalam, ze mam zamiar pare dni sie nie myc? ludzie myja sie minimum dwa razy dziennie...

Wyrażam swoją opinię, do czego mam pełne prawo na ogólnodostępnym forum internetowym. Ale radziłabym ci się umyć już dzisiaj... Przecież to niehigieniczne iść spać brudna...

Gość gość
Nic ci sie nie satnie do jutra, ale spać z mokrym, lepiącym sie kroczem to chyba nic fajnego....:o

Gość dzisiaj i w ogole
wy jestescie niepowazni?, nic mi sie nie lepi, czuje jego zpach, logiczne, ze kiedy ide do toalety to najwiecej wyplywa, a ze bylam juz dwa razy wiec to sie stalo, teraz malenkie kropelki leca.. wyrazac opinie na ten temat , owszem, ale nie slowami bleee poza tym co chcesz wyrazic skoro nie uprawiasz seksu? pytam kogos kto uprawia seks, a nie kogos kto nie ma o tym pojecia, pozdro ty chyba tez nie masz nie brzydze sie swojego faceta

Gość gość
Spoko.....nasienie faceta, jego zapach, babski sentymentalizm itd.....bla blaaaaaaaaa....to może odwracać uwage od przyziemnych odczuć, ale nie zmieni to faktu, że krocze kobiety po stosunku jest mokre, lepiące sie, a po paru godzinach zazyna z deka capić. Sprawdzone und potwierdzone;) 🖐️Ale rob jak uważasz, w koncu to Twoje krocze nie moje.;)

Gość dzisiaj i w ogole
mówie, że pachnie, niedawno toz robilismy, za chwile idę spać, a rano prysznic... setymentalna? sperma w środku, no tak jaka ja jestem sentymentalna...

Gość gość
No jestes, jesteś:P Inaczej po prostu wziełabyś prysznic zamiast zasypiać z jakas skorupa białka i DNA.:P

Gość gość
Dobra....pytal.as czy Ci sie coś może stać: do rana na pewno nic :classic_cool:. Spij dobrze;)🖐️

Gość w ogole nic Ci sie nie stanie
tylko jak dlugo mozna sie nie myc... :D

Gość nie czytalas calego topiku
ty co pytasz, jak dlugo mozna sie nie myc?? do rana...gdybys czytala nie zadalabys tego pytania, bo mi chodzilo o kilka godizn to, ze chce to zrobic, nie znaczy, ze nie dam o higiene...

Gość gość
Ale umyłaś sie już?Czy jeszczze nie?:classic_cool:

po co pytasz, skoro odpowiedz na to pytanie byla dana juz wczoraj? jak tylkw staje z lozka to sie myje..wiec nie rozumiem ironii, a wystarczy sie nauczyc czytac

Gość gość
Za stara jestem na naukę i za leniwa 😴

przynajmniej się przyznajesz

Gość trtr
Ja po wieczornym seksie nie myję się. Zasypiam od razu a ze spermy w środku mam przyjemność. Natomiast przekonałam się że jeśli kochamy się wieczorem i ja myję się potem (od razu czy rano, to bez znaczenia) to i tak jeszcze wieczorem czuję nuty jego zapachu na skórze i to jest bardzo miłe, zwłaszcza jeśli jesteśmy daleko od siebie i tęsknię.

Gość jestescie zalosne
nie rozumiejac, że seks i sperma to normalne sprawy, i tylko osoby akceptujace siebie i partnera naprawde rozumieja to.. a wy? albo nie uprawiacie seksu, albo macie obrzydenie do partnera, albo do siebie....proste...to normalna sprawa...

Gość brudne baby
Normalna sprawa dla brudasek:D