Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffflo

Kochani panowie...czy

Polecane posty

Gość ffffffflo

lubicie starsze kobietki? Jeśli tak to dlaczego? Pytam z ciekawości:) Często wzbudzam zainteresowanie u młodszych i to sporo. Zastanawia mnie jaki jest powód. Czy to tulko pociąg czy może coś innego?

Gość właściwie
hmmmm

Gość kochamy starsze kobiety
Ja np kocham swoją matkę, swoje ciotki, swoją starszą siostrę. Kochałem też (bo już nie żyją) swoje babcie.

Gość widziwus
gdy kobieta jest starsza od faceta o 15 lat to nie ma sensu taki układ , no chyba że kobieta płaci za wszystko i lubi eksperymentować :)

Gość ffffffflo
a czy ja pytam o miłośc??? Nie. Więc? Skoro nie masz nic do powiedzenia to nie pisz. OK?:)

Gość ffffffflo
nie aż taką różnice miałam na myśli, jednak z drugiej strony to o czym piszesz jest dośc kontrowersyjne. Dlaczego dziadek wdziawszy sie w ciuchy młodzieniaszka jest dobrze postrzegany przy młodszej nawet o 20 lat dziewuszce. Ty piszesz o 15 latach i mam wrażenie, że piszesz to z pewnego rodzaju niesmakiem.

Gość ffffffflo
Myrevin...Ty i coś do powiedzenia???? a w jakiej niby materii możesz coś wydukac? Przecież sam o sobie dobrze nie myślisz. Więc o czym mowa?

Gość czy kochamy starsze kobiety
Jak to u posuniętej wiekiem frustratki :( .

Gość ffffffflo
dyskryminacja!??? no cóż? Pewnie zaraz usłyszę że powinnam udac sie na różaniec lubo cos w tym rodzaju:) Nie wyprowadzam Was z błędu. Jestem frustratką w podeszłym wieku jednak jakże seksowną, zadbaną, ponętną i subtelną. Zapewne brak Wam tego wśród Waszych małolatek zwłaszcza, że do głosu dochodzi jeszcze doświadzczenie:) A Ciebie Myrevin o poczucie humoro raczej nieposądzam więc nie mniej mi za złe, że odczytałam Twój wpis jako sarkazm. Zresztą nie bez powodu znając Ciebie.