Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwert567

drugi raz to samo....ona

Polecane posty

Gość qwert567

poklocilismy sie, na drugi dzien ona poszla sama na impreze z kolezanka ja chcialem isc z nia ale powiedziala ze to raczej kiepski pomysl.. wrocila przed 5 rano napisala mi sms ze jest juz w domu itp. potem gdy rozmawialismy jak bylo na imprezie i spytalem sie z kim wracala to pow mi ze takim chlopakiem jakis znajomy jej kolezanki ktory akurat tez tam byl i po imprezie wracali razem na piechote tylko we dwoje bo reszta szla w inna strone odprowadzil ja pod blok bo mial po drodze. tak mi powiedziala ze fajnie sie jej z nim gadalo itd ...we mnie az sie zagotowalo..potem pow mi ze na imprezie to glownie z nim rozmawiala..... Gdy spytalem sie czy cos miedzy nimi bylo to sie oburzyła i pow ze zaraz odechce sie jej rozmawiac. :/ Uwazam ze to normalne ze bylem Ciekaw dlaczego tak wracala mogla wizac taksowke przeciez.... Dodam tez ze spytalem sie czy prosil ja o nr powiedziala ze tak ale mu nie dala i ze nic z tego niebedzie ze moga byc kolegami itp...ze moze mu dac maila albo gg.. I teraz najwazniejsze gdy pozniej juz na spokojnie o tym rozmawialismy powiedziala zebym sie nie denerwowal i jej ufal....ze juz sie do nie j odezwal i pisal czy moze by do kina nie pojsc bo jest b.fajna i dobrze sie mu z nia gadalo i ze jest sliczna ... Powiedzialaa ze mu nic nie odpisala wiec sie domysli....Dodam ze gdy sie spytalem czy dala mu maila powiedziala ze tak i na maila jej napisal ... ..tylko potem cos mnie podkusiło i sprawdzilem jej skrzynke w skrzynce jak patrzylem to nic nie bylo zadnego maila?? i jak ja mam to traktowac? ze mnie oklamala??? mo ze bala sie przyznac ze mu podal to by bylo najgorsze nr tel albo gg.. Bo raz juz tak bylo ze wracal z kolesiem i nie powiedziala mi wszytkiego..i dowiedzialem sie ze zdjec na portalu ze odrazu do domu to nie wrociła..:/ Pomozcie co zrobic w taskiej sytuacji?

może i cię okłamała i prawdopodobnie ten facet po prostu nie istnieje a ona chce żebyś był zazdrosny;) po ile macie lat??:D

Gość qwert567
po 23 lata hmm moze i tak jest ale skoro maila nie ma to mogla mu podac nr tel albo gg.... i jeszcze naspisal mi ze troche go jej szkoda.. ze sie mu spodobala i sobie nadzieje chlopak zrobil !!!! nop jak tak mozna napisac gdy sie spytalem dlaczego to ona ze tak jakos ze nie pojdzie z nim do kina itp. ze mu go szkoda !!!

Gość qwert567
tego to nie rozumiem... Mo ze i mu dala nr tel albo gg i nie chce mi o tym powiedziec bo bym sie wkurzyl strasznie...poprostu nie wiem co mam sobie o tym wszytkim myslec....ufam jej ale to jest dziwna syt dla mnie :/

Gość qwert567
tez mi sie tak wydaje a bylo wszytko ok miedzy nami ..a teraz taka sytuacja... nie moge przestac o tym myslec..

Gość qwert567
poprostu przez to ze rok temu nie powiedziala mi calej prawdy to tak mocno utkwilo we mnie i zabolało wtedy. Ona mowi ze to co innego ze to wtedy znalismy sie miesiac moze dwa....ale wie ze dobrze nie zrobila...i przeprosila mnie ze kiedy juz o tym zapomniałem...teraz wydarzyla sie taka sytuacja...podobna ze poszla sama koles ja odprowadzil i chce cos wiecej....

\"Mo ze i mu dala nr tel albo gg i nie chce mi o tym powiedziec bo bym sie wkurzyl\" Zastanów się trochę - po kłotni poszła sama na impreze. To jest sytuacja, która na przecięnego faceta działa jak płachata na byka. A ona do tego w przypływie jakiejś dziwnej szczerości opowiada Ci o innym gosciu, który się nią zachwycał. No ona ma Cię chyba za kretyna, za totalnego leszcza, który się właśnie nie wkurzy ... (a powinien) Gdyby chciała coś ukryć, to by Ci o nim w ogóle nie mówiła - po prostu ma Cię za idiotę i szyje jakieś bajki, żeby w Tobie wzbudzic zazdrość lub żebyś zaczął czuć się winny tej kłótni, po ktorej posza na tę imprezę

Gość Wiec albo jej ufasz i wtedy
nie ma tematu, a zatem nie marudz nam na forum, albo jejnie ufasz - a wtedy najlepiej powiedziec do widzenia - bez zaufania nie ma zwiazku. A tak na marginesie, z tego co piszesz wynika, ze ta laska jest infantylna, niedojrzala i nieszczera

Gość qwert567
dalo mi to troche do myslenia...... w rozmowie napisala mi zebym sie tak nie wsciekal i ze to bylo tylko powrot do domu... I ze jest w stanie mnie zrozumiec dlaczego tak sie wypytuje....