Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Nowy temat dla mam z Krakowa i okolic

Polecane posty

Zauważylam, że ostatnio na forum dużo nowych mam i przyszlych mam z Krakowa i okolic. Stary \"klub krakowianek\" chyba upadł. Piszcie dziewczyny :)

Witaj MaMami. Co prawda nie jestm z Krakowa, ale mam zamiar sie tam przeprowadzić. Dodam ze staramy sie o bobasa. Czy dostane tu jakieś namiary na dobrego ginekologa w Krakowie?

edusia ja mam pecha do ginekologów. Teraz chodze do dr Drzewickiego ze szpitala Narutowicza ( bo tam chce rodzić) i jestem tak 60% zadowolona... mam nadzieje ze znajdzie się tu ktoś kto ci poleci jakiegoś fajnego lekarza.

Agunia, a może Ty bedziesz umiała polecić jakiegoś ginekologa z Krakowa?

ja od 4 lat chodzę do dr Berezy w Scanmedzie. doprowadził do tego że w końcu zaszłam w ciążę, ratował gdy zaczęłam krawawić w ciąży i teraz też do niego chodzę. pracuje na Kopernika (tego szpitala nie polecał jak ciąża przebiegała dobrze) a ja rodziłam na Ujastku.Lekarz w porządku tylko niestety ostatnio strasznie podrożały wizyty. :-(

z tym ze lekarz kosztuje niestety trzeba sie liczyć. Jesli jednak jest się w ciązy, to dla zdrowia maluszka zawsze wybiera sie najlepszych lekarzy. A ile przeciętnie kosztuje wizyta?

ja place 80 za sama wizyte ;/ przy nastepnej ciazy juz w zyciu nie pojde prywatnie do lekarza, chyba ze takiego co z ramach wizyty robi tez USG i KTG, bo u mojej za wszytko trzeba osobno bulic. Ostatnio zaplacilam 200 zl ..

Teraz kosztuje 90 zł tylko każde usg jest płacone oddzielnie. Ja jak zaczynałam chodzić to wizyta kosztowała 50 zł dlatego wydaje mi się dużo.

Gość brak mi już słów
MaMani ,kiedy Ty się zajmujesz swoją córką???non stop na kafe!!!!!co nie wejdę na jakiś temat tam MaMani,Ty jesteś uzalezniona jak nic od internetu!!!!!

to faktycznie nieźle sobie liczą... a może któraś z Was chodzi tez go gina na kase chorych?

ja teraz chodze do gina i za wizyte + USG płacę 100 zł Oczywiscie, jesli nie mjie nie badat tylko np przepisze tylko recepte, to kasa jest mniejsza.

a do jakiego gina chodzisz Edusia? jedyny plus prywaciarzy to to, ze chetnie wystawiaja L4. Na NFZ ciezko sie doprosic, a przed porodem to juz wogole nie chca wystawiac i kobitom przepada np miesiac macierzynskiego/..

nio własnie o to chodzi ze ja narazie mieszkam w Nowym Sączu i takie są tu ceny ginekologów. Dlatego pytam o jakiegoś w Krakowie, bo chce zrobić rozeznanie ile biora.

Edusia z czystym sumieniem polecam doktor Kosibę w przychodni na Batorego w Krakowie. Ona prowadzi moją ciążę. Jest dokładna, sumienna, Prywatnie chodze tylko do jej prywatnego gabinetu na USG bo sprzęt o niebo lepszy i płace tylko 80 zł z wizytą. Jest fantastyczna.

Nie ma za co. Tez uważam ze jeśli jest mozliwośc chodzić do dobrego lekarza i jeszcze nie płacić to trzeba z tego korzystac :)

wiem. Ja mam własnie tak samo jak ty. Facet przyjmuje w przychodni normalnie na kase chorych. Otwarcie mi powiedział, że nie ma sensu, żebym na zwykła wizyte kontrolną przychodziła prywatnie. Co innego gdy robi mi jakies badania. Wtedy umawiam sie u niego i wszystko jest OK.

Dokładnie zwąłszcza ze te wiztyty prywatne u Kosiby nie śa znowu drogie w porównaniu z innymi o których słyszałam. I nie ma tak że 15 minut i do widzenia. Ostatnio jak byłam na USG to się uparłyśmy obie ze płec odkryjemy mojego maleństwa a że nie chciało się dziecko ujawnić to 40 minut to trwało.

Gość Olciakkk
cześć dziewczyny. Pisze do was bo mam wielki problem zrobiłam kilka testów, które wyszły pozytywnie, okres mi się spóznia piersi są nabrzmiałe od wczoraj już troszkę zeszła opuchlizna i ból, mam taki wydęty brzuch choć jestem szczupła. Co to może być dziękuje z góry za rady. Trzymajcie się cieplutko*

dziewczyno.... jeśli test wyszedł Ci pozytywnie, to oznacza że JESTEŚ W CIĄZY!!! Nad czym sie tu zastanawiać? Teraz idź do lekarza to potwierdzi Ci ciąże.

Olca a jak myslisz co to może być? No ja bym się zastanawiała tylko wtedy gdybym nadal była dziewicą :D

12 633 32 62 Przychodnia Na BATOREGO To jest nr bezpośrednio do rejestracji z tym że akurat od dziś jest na urlopie i zaczynają rejestrowac dopiero za dwa tygodnie. Bo dzwoniłam przed chwilą chcąc przyjaciólkę zarejestrować.

wielkie dzięki. Mi sie nie śpieszy. Zapisze sie do niej za jakis czas, jak już sie nam uda "zmajstrowac" bobasa, tak żeby mnie od początku prowadziła :)

Edusia najlepiej by było żebyś też wcześniej pochodzial do niej i powiedziała ze chcecie zmajstrować. To ci poewnie na dzień dobry porobi badania .

właściwie to ja jestem w trakcie badań... byłam u mojego gina z wieścią, że sie zdecydowaliśmy na staranka :)

o widze ze temat się rozwinął :) Podnosze do gory bo może jeszcze jakas mama krakowianka się dopisze.