Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizawietka

czy możecie sprawdzić czy dobrze przetłumaczyłam na ang.

Polecane posty

Gość lizawietka

jestem samoukiem, ale na dobrą sprawę nie mam nikogo, kto by mnie kontrolował, moze wytkniecie mi moje błedy i udzieliście kilku porad:-) z góry dziekuję 😘 obawiam się, ze zanim to się skończy, kompletnie zwariujemy. i'm afraid we will have gone completely nuts by the time it ends.

Gość lizawietka
chyba coś kurna pokickałam

Gość AAJJ99
Zaraz się tu znajdzie 15 osób które wytkną ci co powinno być powiedziane inaczej, ale ta wersja też jest ok.

Gość angli.
spoko jest

Gość lizawietka
o jaaaa, naprawdę???:-D nie spodziewalam się, ciesza mnie te małe sukcesy, bo od pół roku się ucze od zera, sama, ale intensywnie, więc jak ktos mnie pochwali, to dla mnie dodatkowy kop! to jeszcze jedno zapodam:-D Postaram się wyjaśnić ci te sprawy, ale nie jestem do końca pewna czy sama to rozumiem. I try to clarify you these issues, but I'm not quite sure that I can understand it.

Gość angli.
Postaram się wyjaśnić ci te sprawy, ale nie jestem do końca pewna czy sama to rozumiem. I will try to explain you these issues/things, but I'm not completely sure that I can understand it myself. ja bym tak napisala, ale wiadomo, język to nie matematyka- nie ma jednej wersji. poza tym....jesli serio uczysz sie sama i od pol roku to ja jestem pod wrazeniem....serio

Gość lizawietka
jeju dziękuję, ucze sie sama, ale po dwie godziny dziennie, nawet po 3, wspomgama się super memo i innymi programami, tylko własnie mam ten problem, ze często nie mam kogo zapytać i w sumie to nie wiem czy dobrze mi idzie, poza tym tłumacze eksty piosenek, no i nawet sie za książki biore, takie kryminałki:-) wydaje mi się tez, ze Twoja wersja lepsza od mojej

Gość AAJJ99
Popieram wersję angli., ale słowo "quite" też pasuje. Gratuluję ci, serio :)

Gość angli.
tez bym chciala miec takie samozaparcie i silna wole

Gość lizawietka
na początku nie miałam, ale jak zaczęłam robć postepy, to mnie jakoś zmobilizowało, chcę sie potem uczyć hiszpańskiego, mam nadzieję, ze starczy mi samozaparacia:-) czy mogłabym tu czasem coś wklepać, żeby się sprawdzić? wasza pomoc i uwagi sa dla mnie nieocenione:-)

Gość AAJJ99
Ten temat za chwilę zginie w tłumie, ale możesz się do mnie odezwać na azl3@go2.pl Jestem po 5 latach anglistyki :)

Gość angli.
no to tak jak ja. grooshka1@tlen.pl lepiej bedzie jak sie bedziesz do nas mailowo odzywac, na kafeterii nie ma szans

Gość lizawietka
nie chcę wam też za bardzo tyłków zawracać hehe, bo jak zacznę pisac, to mozecie sie nie opędzic:-)

Gość ewfrwewe
a pisz se... :) jak juz nie bede miala czasu i checi to nie odpisze najwyzej :P

Gość AAJJ99
nie ma problemu, wakacje mam, nudzę się :)

Gość lizawietka
oki juz sobie to zakodowałam:-D postaram sie nie nadużywac:-D dzieki dziewczyny😘