Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróbka

mam ochotę wrobić w dziecko

Polecane posty

Gość wróbka

chciałabym dzidziusia... mam chłopaka wiem ze bedziemy razem rozmawiamy o ślubie i wogóle... ale ja juz nie mogę wytrzymać ... on mowi ze za kilka lat dopiero .. a ja już chce teraz ... ciagle o tym myślę nie daje mi to spokoju .. taki sliczny bobasek

Gość vcxcxv
rzuci cie ten chlopak i zostaniesz sama z dzieckiem.

Prawdopodobny scenariusz >>--> Jak się dowie o sabotażu, to kopnie cie w dupe i zostaniesz sama z bachorem 🖐️

Gość wróbka
ja tego nie zrobię napewno.... wiem że nie jesteśmy gotowi jeszcze na to... ale to moje marzenie jest ... dzidziuś ...

>> Tupnij noga, zarzuć focha, rozpłacz się, za karę odmawiaj mu seksu, rób mu awantury Na mnie takie akcje nie działają, twardy jestem i nie ulegam fochom :)

wróbka ja tego nie zrobię napewno.... wiem że nie jesteśmy gotowi jeszcze na to... ale to moje marzenie jest ... dzidziuś ... marzenia a perfidny i wredny plan to 2 sprzecznosci...:(

kiedyś miała jedną znajomą- też miała ochotę wrobić chłopaka w dziecko i wrobiła- on się z nią ożenił owszem po roku zaczął się szlajac, zdradzać chlać, wpadli z drugim dzieckiem- pamiętam jak ryczała , że znów jest w ciąży - wiedzac , że ledwo daje radę z jednym dzieckiem a jej małżeństwo to koszmar- dziś są po rozwodzie- ona samotna matka z dwójką dzieci - mocno przygięta do ziemi powodzenia:)

wróbko i uwierz mi "dzidziuś" to nie słodka laleczka do przebierania- to niezła harówa przez kilkanaście lat;) jesteś bardzo niedojrzała- choćby dlatego, że chcesz "dzidziusia" a nie dziecko nie wspominając juz o tym, że chcesz w taki sposób tego dzidziusia się dorobić

Gość ona chce dzidziusia
bo pewnie wedlug niej to czysta sielanka - bedzie je stroic w rozowe ubranka, wozic w wozeczku na spacerki, karmic, bawic sie itp. ot, taki kaprysik niedojrzalej smarkuli.:o

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
Wrobienie w dzieciaka NIGDY, NIGDY nie wychodzi na dobre.