Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti3850

szukam pracy

Polecane posty

Gość beti3850

szukam pracy podejme się sprzątania mieszkania mycia okien itd jestem solidna i dokładna polecam się

Gość magloo
Gdzie Pani poszukuje pracy, jeżeli w Warszawie to prosze o kontakt M

Gość Andzela-80
proszę o kontakt mój nr gg 2723316 jeżeli jest pani zainteresowana sprzątaniem mieszkania na Jelonkach.

Gość habibti
Poszukuję Pani do sprzątania mieszkania (120m2) w Piasecznie raz w tygodniu (najchętniej w czwartek/piątek). Wymagania: solidna i uczciwa. Referencje mile widziane. Praca na stałe. Odkurzanie i mycie na mokro. Od sierpnia będzie do sprzątania dom o powierzchni około 190m2 pod Piasecznem. Czy świadczycie Państwo również takie usługi? Jaki jest koszt? Pozdrawiam.

Gość Agata 41
Poszukuje pracy w Poznaniu w okolicach dworca PKP.Jest to zwiazane z tym, ze nie mieszkam w Poznaniu i muszę dojechać pociągiem. Jestem na emeryturze i mając wolny czas chciałabym troche dorobić.Jestem sprawna fizycznie, bez nałogów.Mogę posprzątac, poprasowac,pomóc starszej osobie itp.

Gość Agata 41
moje GG to 5965694

Gość agata41
podnosze , oferta cały czas aktualna

Gość kamilkan
HEj! poszukuje pracy dla mojej kolezanki ( ona nie ma dostepu do internetu) . ma 18 lat niedawno ukonczyla szkole. Umie dobzre gotowac psrzatac. Chcialaby prace z zamieszkaniem i wynagrodzeniem. Moglaby sie zajmowac jakas starsza pania lub małżenstwem calodobowo. Pomagac im w codziennych czynnosciach itp. Prosze o kontakt przez emaila jezeli jest ktos zainteresowany. Dziekuje.

Gość Agata 41
Witam. Czy naprawdę nikt nie potrzebuje już emerytek do pracy ?- czytaj pań w średnim wieku Jak trudno życ z emerytury wie tylko ten co ją otrzymuje i musi kupić opał na zimę, podstawowe leki zapłacić czynsz i wszystkie media .Na skromne wyzywienie pozostaje tak niewiele.Nie chcę żebrac w opiece społecznej, chcę pracować ale nie ma chetnych do zatrudnienia mnie. Chociaż mimo wszystko nie tracę nadziei. Jestem pogodna, uśmniechnieta i cierpliwa. Pozdrawiam cieplutko potencjalnego pracodawcę.