Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Farfalle Farfalle

Szukam kredytu gotowkowego na okres dluzszy niz okres zatrudnienia

Polecane posty

Gość Farfalle Farfalle

Szukam kredytu gotowkowego na okres dluzszy niz okres zatrudnienia (mam umowe o prace na czas okreslony - to juz 3 z kolei, wygasa za rok). Wiem ze jest z tym problem, ale sa banki/SKOKi ktore maja takowe w ofercie...

Jak duzy kredyt w stosunku do zarobkow? Bo moze wystarczy karta kredytowa - zazwyczaj limit to 5-6x zarobki netto. - splata minimalna to 5% - wiec masz kredyt na 20 miesiecy - sa karty oprocentowane nawet na tylko 9%, ale wiekszosc to 19-22%.

Gość Farfalle Farfalle
dzieki za odpowiedz - tu chodzi o konsolidacje kilku zobowiazan - w sumie wysokosc kredytu to moje 5-miesieczne dochody - chcialbym rozlozyc na max 24 miesiace, ale to niestety wykracza poza okres zatrudnienia

Gość krystynaa32
Szukając kredytu warto udać się do jakiegoś sprawdzonego doradcy finansowego (ja korzystam z Open Finance) i dokładnie przeanalizować nasze możliwości kredytowe i dostępne oferty banków.

Gość gość
Spróbuj przez Górnośląskie Towarzystwo Finansowe, o ile masz zdolność to nie będzie problemów. Kiedy wniosek idzie przez doradcę to trafia ostatecznie tam, gdzie są szanse na dostanie środków, a nie w miejsca przypadkowe.

Gość adam polak
Tutaj akurat się zgadzam. Dużo lepiej takie tematy załatwiać przez doradcę - oni mają ofert na czasie, po prostu wiedzą gdzie aktualnie najbardziej opłaca się złożyć wniosek - sami nie jesteście w stanie tego ogarnąć - za dużo tego.