Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haha

wymioty,bol brzucha,nudnosci...

Polecane posty

od wczoraj zle sie czulam..myslalam ze to dlatego ze w sb bylam na baletach i toche wypilam...jednak zle samopoczucie nie milaja do wieczora..doszedl bol brzucha..nie mialam na nic ochoty..brzuch mi napecznial zaczela bolec glowa..myslalam ze moze musze cos zjesc dlatego jestem slaba..jeszcze bardziej mi brzuch napecznial:( w nocy 4 razy wymiotowalam,nie moglam spac,boli brzuch i glowa i to jest do dzisiaj;( myslalam ze minie ale nie mija...mialam wodnista biegunke i strasznie smierdzialo:( powiedzcie co moze mi byc?przejdzie?:( jakies leki na to;(?

Gość ewfrwewe
nic nie jedz , pij smekte.

co to jest smakte? i tak nie jem:( nie moge...jest moment ze normalnie moge siedziec a za chwile nie moge usiedziec z bolu brzucha glowy i nudnosci..do lekarza nie pojde bo nie dam rady tam dosiedziec w poczekalni..

Zatrucie alkoholem.idz do apteki kup cos na kaca. i kup , kurcze jak to sie nazywa.to jest cukier w postaci plynu, w takich ampulkach plastikowych. moze ktos pamieta jak to sie nazywa?

Gość ewfrwewe
glukoza? smekta jest na zatrucie na biegunke. musisz duzo pic, zeby sie nie odwodnic, bo czesto przyz biegunkach glowa boli wlasnie z odwodnienia

czemu mysliscie ze alkocholem?;(( jak ja no wiecie bylam w kibelku i ten..to mi smierdzialo starym miesem..ale nie jadlam zadnego starego miesa...choc to tak sie nasililo po wczorajszym niedzielnym obiedzie..mama mowi ze to nie mozliwe ze miesem bo kupila swierze..a na baletach moj chlopak wlal zubra i lecha do jednej szklani.moze to przzez to..

w sumie to nie byla biegynka..tylko raz...ale strasznie wodnisto...

Gość bo ten świat porąbany jakiś
najlepiej to idź do lekarza, bo może jakąś salmonellę złapałaś. Jak robiliście takie mieszanki, to być może i jakieś brudy tam się dostały

teraz to nawet nie da rady..rejestracja zamknięta...ja już nie wiem co mam robić;((((((((

Gość szybko
na izbe przyjec,zajezdzasz i dramatyzujesz bez laski cie przyjma jak bedziesz czekac jeszcze cos ci sie stanie

Gość szybko
zrob sobie mocna czarna herbate,nic nie jedz bo nie wiadomo co ci jest,pojdziesz do lekarza jak zjesz nie beda mogli ci niektorych badan zrobic

jestem taka wykonczona po nocy..po poranku....w sumie teraz po wizycie w kiblu troche lepiej..ale brzuch nadal boli i chyba mam lekka goraczke

Gość szybko
na co ty czekasz do wieczora ze moze bedzie lepiej...patrz zeby nie trzba bylo karetki wzywac,mam nadzije ze sama nie jestes w domu

Gość szybko
a i spytaj sie chlopaka jak sie czuje bo moze sie faktycznie ztruliscie

jemu nic nie jest...mowie do mamy ze moze pojde do lekarza a ona po co wez ktople mietowe i ci przejdzie...ona tak zawsze..nigdy jak mi cos jest sie nie przejmuje..zaczela zajmowac sie czyms innym...

Gość bo ten świat porąbany jakiś
jak w rejestracji puścisz pawia, to od razu cię przyjmą.. A może węgiel pomoże?