Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ile karmicie

co ile karmicie?

Polecane posty

Gość co ile karmicie

co ile jedząś wasze dzieci karmione persią? mojA MAŁA ma 3 miesiące i zdarza jej się co 6 godzin w dzień. ostatnio dałam jej kilka rqzy butle więc nie wiem czy to nie jest bunt przeciw piersi. jak próbuje karmnić częsiej to troche possie i płacze.

mój ma 4 miesiace i jak posmakowal zupek, deserkow , obiadków to wogole nie chce mleka...ale cos mało je te Twoje dziecko.... moze ze ciepło? a po ile ml je?

Gość co ile karmicie
trudno powiedzieć po ile bo karmię piersią. Ale opróżnia dwie. butelką zjada czasami 90 a czasami 120. właśnie jak wyglądało Twoje przejście na pokrmy stałe i od kiedy bo ja się zastanawiam kiedy podawać coś w słoiczku bo mała 7 skończy 4 miesiące.

Gość co ile karmicie
może jeszczev ktoś mi pomoż ?

Gość eee am
mój mały je co 3 godziny i też karmię piersią a ma 2, 5 miesiaca

no tak tylko ja od pocztaku karmilam butelka... i jadł bardzo ładnie i bardzo duzo, nie milam z nim problemów, Ty jak karmisz piersia to do 6 mies nic nie musisz dziecku dodawac typu deserki czy obiadki:) Moj juz wszystko wcina ale byl na butli:)

Piersią "na żądanie". Wychodzi mi różnie. W dzień średnio co 2 godziny, ale jak się czasem rozpędzi to nawet co godzinę. W nocy dłuższe przerwy - czasem nawet 5 godzin bez jedzenia.

Gość a oto streszczenia
U mnie podobnie jak u poprzedniczki. Mała ma 4 miesiące.