Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLA OLA OLA 29

-----------------------pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość OLA OLA OLA 29

Mam 40 lat baby nigdy nie miałem, mieszkam w Lublińcu pracuje na cegielni zbijam palety młody ciągle robi mi nazłość zarabiam 800 zł na miesiąc kupiłem se ostatnio wierze której do tej pory nie umiem obsłużyć i rower górski którym jeżdżę tylko w koło domu bo sie boje jeździć po ulicy, mieszkam z mamą i tatą bije konia od 13 roku życia i chyba prędko nie przestane od tego bicia ch*j mi sie skrzywił prostuje go raz na tydzień w imadle jak leje to za kibel bo nie trafiam bije konia 5 razy na dzień smar wycieram papierem toaletowym, gołej baby w życiu na oczy nie widziałem w pracy szafkę odwracają mi do ściany brudas sie nademną znęca nie mam auta moja mama ma 89 lat i juz niedomaga ojciec podobnie - co będzie jak padną skończyłem szkołę górniczą raz w życiu byłem w Bułgarii wróciłem z niej czarny jak smoła jak mam urlop to patrzę z mamą i z tatą na sejm oraz bije konia nie będę miał baby bo nie miał bym jej za co utrzymać konia zamierzam bić aż się będzie dało później będę go wspomagał Gentosem albo Prostamolem Umo, a jak juz to nie będzie na niego działać zamierzam prostować prostatę prostownicą !

Gość OLA OLA OLA 29
na oko jedno nie widze,,na noge kuleje,,,,w nocy leje z balkonu z 3 piętra...ot takie moje zycie

Gość OLA OLA OLA 29
czy mozna jeszcze coś ze mną zrobić,,czy już sie nie da