Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aspirin

Chodzenie

Polecane posty

Gość Aspirin

Siema, jak poprosić dziewczyne o chodzenie? Prosiłbym o 'zsymulowanie' całej rozmowy przypuszczając ze powiedziala by 'tak' i czy ją pocałować jak sie zgodzi czy nie ;PP

Gość nikt nigdy nie prosil
mnie o "chodzenie". Myslalam, ze to robia tylko dzieci z gimnazjium :D

Gość Aspirin
no to jak mam powiedzieć? xd

podchodzisz i mówisz do niej - słuchaj jesteś fajna podobasz mi się i no wiesz - nie nie wiem - no jak ci to powiedziec no wiesz no - nie wiem o co Ci chodzi ale jak chcesz mnie zaciagnąc do luzka to xle trafiłeś - nie to nie tak ja chciałem z tobą chodzić - a chodzic chciałeś to juz zapuźno zboczeniec oj coś mi nie wyszło to podejscie zaraz jeszcze raz sprubuje :O

to może tak będzie napewno zadziała kupujesz kwiaty umawiasz się z nią na obiad w restauracji ona zadowolona więc atakujesz - jestes fajna dziewczyną nie mogę przestać o tobie myśleć może byśmy zacieśnili znajomośc - znamy sie dopiero 2 tygodnie chcesz mnie do łóżka zaciągnąć - nie nie podobasz mi sie - wszyscy jesteście tacy sami o sex wam tylko chodzi a ja myslalam że ty jesteś inny żuca w ciebie kwiaty i wychodzi :O:O cholera znowu cos nie wyszło jakas twarda sztuka z tej twojej dziewczyny :O

Gość Aspirin
omg ale ja mam 16 lat , to nie zaprosze jej przeciez do restau~~ zbyt powazne to xD chodzi mi poprostu jak sie z nia spotkam o rozmowe, nie wiem jak jej powiedziec ;/ krępuje sie ;/

to może tak idziesz do sąsiada bo ma piękne róże zwijasz mu jedną spotykasz sie z nią na trzepaku - cześć ukradłem ją dla Ciebie - co zrobiłeś ukradłeś - ale dla Ciebie - ty złodzieju nie chcę cię znać rzuca różą o ziemię :O no faktycznie zwinąć różę sąsiadowi to nie był dobry pomysł czekaj czekaj zaraz coś wymyślę

Gość Aspirin
omg no ale bez zadnych kwiatow bo to zbyt powazne ;p Chodzi poprostu zeby ktos mi napisal rozmowe jak mam sie jej spytać itp. Bo 'chcesz byc moja dziewczyna' zbyt dziecinne nie? ;(

Gość może tak po prostu
- Julka, chciałbym, żebyś była moja dziewczyną. Nie musisz mi zaraz odpowiadać jeśli chcesz się najpierw zastanowić to spytam cię znowu za tydzień. dalej zależnie jak zareaguje dziewczyna - może od razu się zgodzi, a może za jakiś czas - w każdym razie coś powie. Powodzenia 🖐️ To miło, że są jeszcze normalni chłopcy na świecie, bo jak się czyta internet to można zwątpić :-D Ale na ciastko lub lody to zaprosić możesz ;-)

Gość łojeny
piąte koło uwielbiam Cię:D

Gość Aspirin
A dobry pomysł :) A pocałować ją jak się zgodzi?? No wiem ;p

Gość troche wody i wina
Albo, wiesz znamy sie juz troche i podobasz mi sie, moze moglibysmy byc razem? nie musisz odpowiadac teraz, pomysla ja bede czekal. Jesli sie zgodzi to spytaj moglbym Cie pocalowac, marze o tym od chwilie kiedy Cie poznalem

Gość może tak po prostu
A co do kwiatów to taki mały własnoręcznie uzbierany bukiecik polnych kwiatków jest ZAWSZE mile widziany. Jak nie ma gdzie uzbierać to takie maciupcie kupne stokrotki fiołki, cos małego. Zapamiętaj na całe życie: wszystkie kobiety/dziewczyny w każdym wieku uwielbiają dostawać kwiaty, kwiatki, i całkiem małe kwiatuleczki. :-) Serca nam wtedy miękną jak wosk :-) tylko ciiii... to tajemnica :-)

dobra teraz się uda :) umawiasz się z nią na lody siedzicie przy stoliku i zaczynasz - dobre lody bardzo je lubię -faktycznie dobre - Ciebie też lubię - ja Ciebie tez dobrze idzie chwyta przynętę - a nie chciała byś ze mną chodzić - to że cię lubię to nie znaczy że chcę z tobą chodzić i co na lody o smaku śmietankowym miałam polecieć lody lądują Ci na twarzy oburzona odchodzi :O:O nie wiem stary no straszne są teraz te 16 za moich czasów było łatwiej

Gość troche wody i wina
a potem jak sie zgodzi to kwiatka tez mozesz kupic gdzies razem wejdziecie do kwiaciarni i kupisz jakas rozyczke

Gość Aspirin
heh, jak to wszystko czytam to mi sie odechciewa, bo jestem dosyć nieśmiały przy dziewczynach i tak trudno powiedziec 'chcialbym zebysmy ze soba byli' albo coś;p

Gość może tak po prostu
Jak się zgodzi to zrób cmok i jakos tam wyjdzie - ale wtedy nie pytaj wczesniej czy możesz pocałować. Tylko cmok.

Gość może tak po prostu
Albo gdy się zgodzi to spróbuj ją przytulić i tez jakiś całus wtedy pewnie wyjdzie. Zobaczysz samo dalej się będzie toczyć. Odwagi!

oki teraz się uda :D musi zadziałać najlepiej by było na jakimś ognisku lub czymś ona siedzi na zwalonym pniu drzewa ty przysiadasz sie do niej i nieśmiało zerkasz na nią co chwila milczycie tak zerkając na siebie na razie nic nie mów bo jak widać po przykładach gadka Ci nie wychodzi niech pierwsza się odezwie siedzicie , siedzicie , przysuwasz się do niej coraz bliżej ona zerka na ciebie i się uśmiecha jak już nie ma się gdzie przysunąć kładziesz jej rękę na kolanie - ty zboku jeden wywala Ci plaskacza i odchodzi :O nie mam pojęcia jak do niej dotrzeć juz mnie ona drażni 😡

Gość piate koło bo
chłopaka wystraszysz i będzie miał traumę do końca życia :P

Ze mna to było tak ze bylismy u niej w domu i zaczelismy sie przytulac i calować ;D pozniej zapytalem sie cos w stylu czy bedziemy ze sobą na wieki ? :) Nasza znajomosc trwa juz długoooooo i będzie trwała długoooooo xd:D

dobra jak tym razem się nie uda to ja rezygnuję :O jakaś imprezka u znajomych lecą wolne tańce więc prosisz czy by nie zatańczyła tańczycie ona się do Ciebie uśmiecha i przytula kładzie głowę na ramie nie czekaj atakuj - jesteś fajną dziewczyną od razu mi się spodobałaś jak Cię ujrzałem - ty tez mi się podobasz tańczycie dalej ona patrzy Ci prosto w oczy stary nie czekaj całuj bo znowu spieprzysz sprawę ona zaczyna Cię całować uczucie jest tak intensywne podniecenie pomieszane z motylkami w brzuchu - chciała byś ze mną chodzić - pewnie że tak uf:D:D jakoś sie udało :D dobry scenariusz ale to Ona zaczęła Cię całować a to Ty powinieneś :D:D teraz wciel to w życie i załatwione :D