Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciakkk

czy to ciąża??Też tak miałyście?

Polecane posty

Gość Olciakkk

cześć dziewczyny. Pisze do was bo mam wielki problem:((( zrobiłam kilka testów, które wyszły pozytywnie, okres mi się spóznia:( piersi są nabrzmiałe od wczoraj już troszkę zeszła opuchlizna i ból, mam taki wydęty brzuch choć jestem szczupła. Co to może być:( dziękuje z góry za rady. Trzymajcie się cieplutko*

nie napewno nie jesteś w ciązy, pewnie udezyłass ie w cyce dlatego zgoriły sie nabrzmiale, a brzuch wydęty bo za duzo zjadłaś, nie martw sięnie jestes w ciazy, testy które pokazały ciaze to gówno.:o

Gość czasnakropeczke
niemozliwe zeby kilka testów sie myliło skoro kilka robiłaś to raczej jesteś w ciazy a z tego co już sie dwiedziałam t kazda kobieta ma innne objawy:)

Gość Mała Chinka Mała
Udajesz niedorozwiniętą czy jak? Nie musisz opisywać żadnych objawów! Testy świadczą o ciąży i TYLE

Gość Olciakkk
tylko to było takie dziwne, ta pierwsza kreseczka była ciemnego koloru na tescie, natomiast ta druga bardzo blada i nie wiem teraz jak to zrozumiec

pierwszy test mnie wyszedł tak jedna kreska bledziutka a druga normalnie czerwona ale już drugi wyszedł tak jedna normalna czerwona a druga jasno rózowa a już dziś zrobiłam test i obie wyszły czerwone masz po prostu niski poziom HCG czy jakoś tak i dlatego jest blada zrób za kilka dni pokaze sie już mocniejszy kolor jestes w ciazy jezeli pojawiły sie dwie to jestes w ciazy:))

Gość a czy wiesz
ja tez tak mialam jasniejsza druga jest we wczesnej ciazy tak wiec gratuluje bedziesz mama

nie łatwiej udać się na wizytę do ginekologa?

jezeli kreseczka jest jasna bardzo jasna to lekarz i tak nie stwierdzi ciązy dopiero gdzieś 3 , 4-ro tygodniowa mjoze stwierdzić czy tam jakaś kropeczka jest:)

Gość to prowokatorka clarka
zaraz zacznie pisac, że okres mozna mieć do 6 miesiąca ciaży!:o:classic_cool: