Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniszka16041604

KASZKI!!

Polecane posty

Gość mniszka16041604

Mam pytanko czy 5 m-cznemu dziecku mozna juz kazde karmiene mlekiem zageszczac kaszka???

Gość kaszki
mozeesz mu zageszczac kleikiem ryzowym lub kukurydzianym na poczatek dwie lyzeczki na 100 ml mleka a karmisz butelka czy piersia

Gość kaszki
jesli jest na butli to mozesz kupic takie mleko 2R ja kupuje NAN to jest juz z dodatkiem leiku ryzowego i wtedy kazde karmieie jest z kleikiem

Gość mniszka16041604
Karmie z butli. mala pije bebilon ha .Czyli narazie kleiki tylko a kiedy mozna wprowadzic kaszki zamiast keliku???????????

Ja mojej zaczelam dawac kaszki Nestle od 5 miesiąca . Ale ponieważ mała była na piersi pediatra kazał robić ja na wodzie. Na mleku zaczelam dawac jak skończyła 10 miesięcy i je do teraz (bardzo je lubi). Jednak jesli twoje jest na butli to mysle ze mozesz juz dawac na mleku kaszki, ale te ktore sa od 5 -tego miesiąca. Robie kaszki na gęsto od samego początku i podaje je łyzeczką (Justysia nie umiała jesc z butki zupełnie bo do roku była na piersi a potem piła wode juz z kubka dorosłego albo z niekapka)

Gość oli7va
lepiej zageszczac kleikiem jak chcesz kazdy posilek, bo kaszki maja cukier. Daj raz Normalna porcie kaszki, a do reszty posilkow dodawaj miarke kleiku

No racja, mają cuker. Justysi daję kaszke na sniadanie i na kolacje, i zawsze potem myje jej ząbki :)