Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farmacja farmacja

Farmacja ... studia ...

Polecane posty

Gość mikrobiolog
i nie przesadzajcie, że za moich czasów nie było rozsz. matury :P aż taka stara nie jestem :D doktorat robię tutaj, w Niemczech, bo trwa krócej. Muszę iść. Pozdrawiam

Gość jestem po farmacji
a mam -13,5D i -14D i jakos pracuje

Gość chałabała
A na starej maturze można było wybrać poziom? Czy rozszerzony, czy podstawowy?

Gość Kłamczucha You
na starej maturze nie było poziomu rozszerzonego wiem, bo sama zdawałam zatem - oszukujesz :P

Gość chałabała
Czyli oszukuje:P Pewnie chciała sie popisać jaka to mądra jest i gdzie to ona nie pracuje;P Hehehe pewnie to pani z kasy w Biedrocne:P Bo jęzeli dobrze pamiętam, to nowa matura weszła 3 lata temu. Po raz pierwszy 86 rocznik pisał.

Gość Kłamczucha You
właśnie :D O ile pamiętam to matura rozszerzona jest od 2005 roku. Ja zdawałam w 2003 i nie było o tym mowy. Jeden poziom dla wszystkich.

Gość chałabała
Ja co prawda zdawałam w tamtym roku, ale mój brat to rocznik 86 i on zdawał w 2005r więc mikrobiolog ściemnia:D

Gość do jestem po farmacji
Dziękuję :)

Gość mikrobiolog
`Czyli oszukuje Pewnie chciała sie popisać jaka to mądra jest i gdzie to ona nie pracuje;P Hehehe pewnie to pani z kasy w Biedrocne Bo jęzeli dobrze pamiętam, to nowa matura weszła 3 lata temu. Po raz pierwszy 86 rocznik pisał. ` pani zza kasy z biedronki? a to wstyd? obraziłaś wielu ludzi. ja nie zdawałam matury w Polsce to raz, a dwa-widzę, że wszystkie rozumy pozjadaliście. Ja nie mam się czym popisywać, praca jak każda inna z tym, że ja pracuję w zawodzie, w którym chcę pracować a nie jak większość z was :P powybieraliście, bo łatwo było się dostać albo fajnie brzmiało a ot co-większość z was pewnie nawet teraz w zawodzie nie pracuje. jestem mikrobiologiem. czy jest się czym chwalić? :O

Gość mikrobiolog
i złe info macie. moja szwagierka jest na specjalizacji na medycynie (czyli na szóstym roku) i o dziwo te 7 lat temu (bo nie dostała się za pierwszym podejściem na medycynę) zdawała maturę na poziomie rozszerzonym z chemii, biologii i fizyki. nie orientuje sie, kiedy i jak weszło rozsz., bo moje losy potoczyly sie tak, ze znalazłam się w Niemczech, ale skoro ona zdawała w Polsce to chyba wie na jakim poziomie?

Gość deeper97
Ja w sumie na świeżo jestem z tym tematem, bo jestem w gimnazjum. Według czystoteoretycznej krzyżówki genetyczenej kobieta mogłaby być daltonistką, ale w praktyce, większość przypadków (bo zawsze może być wyjątek, choć nigdy o takim nie słyszałem) kobieta XD XD umiera jeszcze w czasie rozwoju płodowego.

Gość deeper97
Ale jeszcze się upewnię czy nic nie pomyliłem, żeby głupot nie opowiadać.

Gość deeper97
Dobra głupotę napisałem, tamto to z hemofilią