Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda chce zacząć juz

czy mozna zajsc w ciaze uzywając prezerwatyw?

Polecane posty

Gość Może....
Powiedzcie mi Czy można zajśc w ciąze uzywajac prezerwatywy ..Poprosze o od[powiedz na temat

Gość mistrz sexu
nie ma chuja:P)))))))))))))))

Gość magiss
tylko nie wiem czy nie miał juz wytrysku bo mu stał i boje sie ze troche mogło mu wylecieć ;((

Gość Kali18
Jak mozna dwie na raz ?!!co za ludzie po 1 zero przyjemnosci po 2 jak sie ma kutacha jak gitara to pękna jedna o druga sie przetrą ! ja preferuje sex 2 lata na żywca i jest wszystko ok , tylko trzeba wiedziec kiedy kutacha wyjąć ! ;D pozdro dziewice i prawiczkowie ;D!!!

Gość gość
Durex są najbardziej kijowe nie dość że drogie to jeszcze często pękają. Polecam takie z Auchana jakoś 20 zł za 20 sztuk czy jakos tak ;) są naprawde mocne. Co do tabletek to nie sądze żeby 16 latce je przepisali bo trzeba będzie zgode rodziców no chcyba że wiedzą to będzie ok ;) Pozdrawiam i powodzenia

Gość gość
oczywiscie ze mozna zajsc w ciaze mimo tego ze sie zabezpieczamy bo nic nie daje nam 100% gwarancji... ale jesli chodzi o prezerwatywy to mozna zajsc w ciaze ale jesli sie dobrze uzywa to nie... duzo osob stosuje prezerwatyw i jest ok tylko trzeba uzywac to prawidlowo i bedzie ok :) a co do spirali i tabletek nie jestem juz do nich taka pewna... po pierwsze jestes za mloda na spirale... po drugie mozesz miec pozniej problemy... po trzecie jest duzo przypadkow ze dziewczyny zachodza w ciaze mimo spirali..... a jesli chodzi o tabletki to ja nie biore nie sa takie zdrowe pozniej sa problemy zapomnisz o tabletce i juz zachodzisz... wiec sama widzisz wszystko nie jest w 100% pewne ale moim zdaniem prezerwatywy sa ok.... tabletki tez ale ja osobiscie ich nie biore, bo takie juz jest moje zdanie na ich temat.. a poza tym idziesz do ginekologa i on ci przepisuje tabletki takie co ci nie zaszkodza i spokojnie mozesz o wszystkim z ginekologiem porozmawiac on ci wszystko wytlumaczy :) i nie patrz na facetow ktorzy pisza ze tabletki sa dla dziwek.. to jest nie prawda to jest ich zdanie i glupota.... ja ci radze idz do ginekologa i tam sie dowiesz wszystkiego bo jak widzisz na forum kazdy ma inne zdanie a nie koniecznie musi byc to prawdziwe :) i to fakt ze facet ginekolog jest delikatniejszy ale nie kazda kobieta jest odwazna zeby isc i rozebrac sie przy nim... ja tam chodze do pani ginekolog i jest bardzo dobra :)

Gość gość
Nic nie daje 100% pewności ale prezerwatywa założona prawidłowo ma dużą skuteczność . Używaliśmy prezerwatyw 6 lat bez względu na dni płodne czy niepłodne i w ciąze nie zaszłam. Mam jedno planowane dziecko.