Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda chce zacząć juz

czy mozna zajsc w ciaze uzywając prezerwatyw?

Polecane posty

czy prezerwatywy zawodzą ? jak to jest , jakie są najlepsze? odp

jakie są najlepsze?

a jakby dwie stosowac na raz ...

nie no tak sie nie robi...wątpie czy Twoj chlopak by byl zachwycony takim pomyslem.A ile masz lat?moze tabletki?

15.02--- podszyw , przysiegam ze to podszyw

mam 16 lat , wiemze 2 na raz nie mozna uzywac , chłopak mi mówił a czy gumki czesto pekaja?

Gość tak jak balony
lepiej włożyć sobie wkładkę zapłacić i mieć spokój na 3 -5 lat bez gumki sie kochać i czuć to w 100% :D tylko trzeba spirale kupic

aha rozumiem , a jakie są najlepsze? durexy??

tak jak balony --, ale wkładke to dla kobiet które rodzily chyba.. hm?

a jest jakis podzial na gumki dupne i cipne?

15.10 znowu podszyw -

Gość a jakby tak dwie
spirali NIE zaklada sie nierodkom! moze dojsc do uszkodzenia macicy, gratuluje rozumu, balony... twoja macica to twoja sprawa ale nie namawiaj bezdzietnej mlodej na zalozenie spirali bo to moze zrujnowac jej zycie i to samo powie kazdy prawdziwy lekarz, ktoremu zalezy na dobru pacjentki jesli juz niech sie dziewczyna na badania wybierze i po tabletki

Gość aaahahaha ..balony.
jestem facetem ! a nie baba spirala jest najlepsza tabeltki sa dla dziwek

lekarz przepisze mi tabl ???????, mam 16 lat

Gość a moze D hehehe
spytaj sie rodziców oni ci doradzą :D

nie byłam nigdy u ginekologa, to prawda ze najlepiej isc do faceta ???

Gość a jakby tak dwie
przepisze ci tabletki

Dokładnie.16-latka i spirala...pięknie. To jest niebezpieczne.To po pierwsze a po drugie osobiscie znam dziewczyne, ktora mimo spirali zaszla w ciaże i to mnie jakos zniecheciło w zupełnosci do tego. lepsze są tabletki, ale powinnas zrobic badania, ale dowiesz sie wszystkiego u ginekologa

Gość cięgle to samo
prezerwatywa zawodzi gdy się ją nie umie stosowac czyli albo zakłada sie ją już za późno albo gdy pęknie gdy facet najpierw wchodzi na próbę a potem się dopiero "ubiera" bo też są tacy magicy którzy myslą że jak włożą "na cwilę" to panna nie zajciąży wystarczy uważnie przeczytac instrukcję: prezerwatywę zakłada się od razu gdy facet ma erekcję (żadnego miziania i dotykania zanim gumka niezałożona, bo potem wydzielinę z członka wraz z plemnikami przenosi się na prezerwatywę) facet może wydzielac plemniki zanim ma wytrysk a o tym wiele osób zapomina po drugie przed założeniem gumki trzba ścisnąc ten czubeczek by nie było w nim powietrza...jesli sie tego nie zrobi gumka moze pęknąc..... to właśnie matołki które nie umieją załozyc prawidłowo gumki narzekają że gumki pękają....mnie przez 10 lat użytkowania nie pękła ani jedna sztuka.....używałam najróżniejsze marki ....no ale ja wiem jak prawidłowo zakłądac gumki po trzecie po stosunku ale jeszcze zanim erekcja mu nie zaniknie wyciągajac członka z pochwy facet zawsze powinien przytrzymywac gumkę u nasady by się nie zsuneła, albo by jej zawartośc nie wypłyneła ot cała filozofia

a jakby tak dwie- ok , mysle ze wybiore tabletki assenis- ginekolog wszystko mi wyjasni , chce isc prywatnie do najlepszego w miescie

15.18 podszyw!

nie zwracajcie uwagi na niektóre podszywy , bo ktos pod moim nikiem wypisuje dziewne teksty a wracając do tematu , to pojde do ginekologa i wybiore tabletki

albo nie, pójdę do gina i poproszę o spirale

15.25 podszyw- znowu wiem ze spirali nie moge bo nierodzilam i jestem za młoda wybiore tabletki , tak bedzie najlepiej

No i bardzo dobrze, tylko pamiętaj o badaniach. Niektórzy lekarze przepisuja "na oko", ale przez to można źle trafić i mieć wiele skutków ubocznych. Dobrze dobrane tabletki maja wiele zalet. od zmniejszenia bólu przy krwawieniach po lekko powiekszone piersi. A i na pewno chlopak bedzie zadowolony,bo seks z gumka to dla facetow uciazliwa sprawa. Kobiecie też jest przyjemniej bez gumy:D powodzenia.

Gość a czy wiesz
tabletki maja multum skutkow ubocznych w porownaniu z gumkami i tez nue daja 100% pewnosci musisz uwazac na antybiotyki wymioty biegunki mozesz przytyc miec pryszce grzybice pochwy(bardzo czeste przy tabsach) i brak ochoty na sex no i przy dlugiiiim braniu nie zajdziesz w ciaze po odstawieniu nie truj sie hormonami !

Gość a czy wiesz
wez gumki kupuj dobre firmy te z substancja plemnikobojcza dobrze ubrana i dopasowana daje tyle samo pewnosci co tabsy a mniej szkody

Gość pontifex
prosta odpowiedz: OCZYWISCIE ZE TAK! Jestem w 6 tyg ciazy. zawsze uzywalismy gumek i to tylko durexow. Powodzenia!