Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poffffh

sposób na przebarwienia

Polecane posty

Gość poffffh

mimo używania kremu z filtrem 40 po urlopie nad morzem pojawiłymie sie spore przebarwienia, tzn. miałam je juz dawniej ale po serii zabiegów mikrodermabrazj prawie znikneły i teraz znaowu pojawiły sie w jeszcze wiekszej ilosci.

Gość cięgle to samo
To kwestia wrażliwości skóry i niestety hormonów. Wiele na to nie poradzisz. Mam nadzieję że mikro robiłaś jesienią a nie teraz....bo po mikro lepiej się nei opalac bo skóra jest bardziej wrażliwa na słońce. Są specjalne kosmetyki na przebarwienia, ale prawda jest taka że trzeba je stosowac długo i potem juz sie nie opalac. Mam ten sam problem, na razie nci z tym nie robię, zauważyłam że gdy jestem opalona czy przyciemniona pudrem brązującym to przebarwienia są mniej widoczne. Kremy z filtrami niestety nie są trwałe, w praktyce by trzeba je reaplikowac co 2 godziny, tylko kto to robi ? Ostatnio kupiłam w aptece sztyf na znamiona, blizny, okolice ust z faktorem 50, myślę że to lepsze niż ciągłe babrania sie z tubką kremu. Sztyf wygląda jak grubsza szminka jest więcz poręczny, nie trzeba brudzic dłoni by posmarowac nim twarz. http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25078

Gość poffffh
mikrodermabrazję robiłam miesiąc przed wyjazdem, powiedziano m, ze przez 2 tyg. nie mozna się opalać