Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysia mała1

BRAK SŁÓW DO TYCH IDIOTEK, CO GLĘDZĄ O ŚLUBACH, SWOICH FACETACH ITP

Polecane posty

Gość tralalazazdroisna
haha zazdrosc cie zzera bo jestes pewnie brzydka bez szans na zwiazek z kims normalnym / albo doswiadczona przez los hehe dlatego ze jestes beznadziejna :) zazdroscisz mlodym ladnym dziewczynom zakochanym i cieszacym sie weselem, zaklkadaniem rodziny i szczesliwym zyciem. oh jak Ci wspolczuje przegranego zycia :( az lezka sie kreci.

Gość Energiczna 30 latka
Ewelina1985 A niby dlaczego feministka nie może być mężatką i dlaczego uważasz, że wszystkie feministki palą staniki? :P Ty chyba za bardzo nie wiesz, co to jest feminizm, no nie? :) Krzysia mała1 Chwalić się facetem czy mężem nie ma co, ale zakładam, że forum ślubne jest potrzebne do wymiany doświadczeń związanych z przygotowaniem wesela

Gość gryzielda
Krzysia, wez se coś na uspokojenie. Nie wiem po jaką cholerę wchodzisz na topiki, które ani ciebie nie interesują, a dodatkowo działają na ciebie negatywnie? Chłopa ci brak, czy co? :D

Gość Powiało zazdrością
:-p

A co w tym dziwnego że się dziewczyny chcą swoją radością podzielić, a przy okazji wymienić się doświadczeniami, poradzić, itd. Ja mam wiele koleżanek, ale o ślubie wolę pogadać z tymi, które też są zainteresowane tym tematem i wiedzą co nieco. Od singielek dużo się nie dowiem o organizacji wesel...

Gość dejzi69
prawda taka,ze ani w tv np,super niania ani np.w agentka do zadan specjalnych-tvn style rzadnych ladnych par,malzenstw ani u fotografow w salonie na fotkach ze slubu,a ich tam pelno nie wiedzialam ladnych malzenstw,a kazda przed slubem i tu na forum sie chwali jakie to niby ma ciacho i jaka to niby zajebista jest z wygladu,a pozniej jak co do czego przychodzi to nawet w dzien slubu nie wyglada,a jesli nawet jej/jemu sie jakis cudem uda,to 1 dzien nikogo nie zbawia,a po slubie czesto mlodzi sa nie do poznania,bo w ten dzien sa odsztyftowani i wyfiolkowanie, a pozniej wygladaja jak na co dzien jak pol d...zza krzaka:)

Gość dejzi69
clarissa,ale nie kaza pani jest singielka,niektore sa zareczona alo maja facetow swoich jak ja,a mimo to slubu nie planuja i takimi pierdolami sie nie interesuja.

Dejzi, ja to doskonale rozumiem że temat ślubu nie interesuje wszystkich, ale jak ktoś nie chce o tym czytać, to przecież nie musi... Wiele dziewczyn jednak potrzebuje lub chce o tym porozmawiać, to niby czemu mają tego nie robić?

Gość do mi mała
jestem w szoku i pełna podziwu do twojej wypowiedzi. brawo mi mała!!!

Przecież od tego jest to forum - służy do ględzenia o ślubach, podobnie jak na dietach ględzi się o atkinsie i kopenhaskiej, na uczuciowym o płaceniu za siebie, na macierzyństwie - o mamusiach majowych, czerwcowych itd - TU ROZMAWIAMY O SLUBACH :) Nie ma przymusu czytania, naprawdę:-P

Znowu się uśmiałam. Fajne reakcje. Autorka topiku dokonała po prostu trafnego spostrzeżenie a tu tradycyjne (bo chyba dziewczęta już nic inteligentniejszego nie mogą wymyśleć) ataki- że zazdrosna, singielka, feministka czy inny potwór. Wiadomo ze ślub i wesele to podniosłe wydarzenie wymagające sporo zaangażowania (no i kasy) uwierzcie, że przy okazji tego można zachować trochę dystansu do siebie i świata i nie robić z siebie wielkiej nadetej księżniczki. Ja wychodzę za mąż we wrześniu i nie czuję się w związku z tym lepsza od innych kobiet – czy to już mężatek czy singielek czy żyjących szczęśliwie w wolnych związkach. Oj chyba tylko można pomarzyć o babskiej solidarności.

Gość bueheheheheeeeee
dejzi, ty masz faceta?? Ale chyba żaden za żadne skarby świata nie chce się z tobą hajtnąć, skoro jesteś tak zawistna i chamska w stosunku do przyszłych mężatek. czytam te twoje wypociny z błędami i wierzyć mi sie nie chce ile w tobie jadu. Nie podoba sie, nie czytaj i tyle!!!

jak się komuś nie podoba to po co czyta? zawsze mnie to zastanawia..chyba można podzielic się radością z inymi osobami jaką jest ślub z ukochaną osobą..

Gość karoolek
cóż - jedni są szczesliwsi od drugich , stad też ich pisanie o tym na forach tak forma dzielenia sie z swiatem swych szczesciem - troche zrozumienia

Gość glubia baba
bo dla wiekszosci kobiet, slub i wesele to najwaznjejszy dzien w zyciu .A pewnie Ciebie to NIGDY nie spotka....zazdosnico wstretna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vesteros- mnie też to dołuje-dlaczego babki tak lubią jeździć po sobie? Wystarczy,że ktoś wyrazi inną opinię i już się zaczyna jazda! Zero dyskusji na poziomie i wymiany poglądów, tylko zawiść, pyskówki, która to bardziej wygadana i lepiej drugiej dosra... Sorki za wyrażenie

zazdrośnica stara panna bladzia pasztet gruba stara niekochana seksualnie sfrustrowana pryszczata (...) Można jeszcze coś z powyższych określeń dołożyć, jeżeli którejś brakuje słów:-P No ale to właśnie jest kafeteria: zgnoić, dosrać, skrytykować, zwyzywać, obrazić.... Ja już się przyzwyczaiłam:)

Myślę że jedyna \"obelga\" znajduje się w tytule, reszta to po prostu odpieranie nikomu niepotrzebnego ataku :/