Raczek22 0 Napisano Lipiec 21, 2008 Czesc:)moze ktoras z dziewczyn ma podobny problem. Diane35 bralam 4 lata, gdyz moj endokrynolog stwierdzil ze mam za duzo androstendionu i zeby go wyregulowac przepisal mi diane35. Podczas brania tych tabletek wszystko bylo ok dobrze sie czulam buzka jak marzenie wlosy tez byly super, ale juz od trzech miesiecy ich nie biore i zaczely sie problemy przetluszczajace sie wlosy tak ze przed pojsciem spac je myje a rano juz sa tluste, cera tez mi sie bardzo przetluszcza sweieci sie jak nigdy i zaczely mi wychodzic syfki na buzi. Czy ktoras z was wie czy to z czasem minie jak organizm przyzwyczai sie do dzialania bez diane czy juz jestem skazana do konca zycia na diane35 badz inne hormony? napiszcie cos dziewczyny bo mam juz dosc tych swoich wlosow przestaly sie ukladac i chodze tylko w spietych bo nawet szampony przeciw nadmiernemu przetluszczaniu sie nie pomagaja a juz nie wspomne o buzi ktora wyglada koszmarnie i musialabym ja myc co godzine tak sie przetluszcza:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggggggggggggggggggg Napisano Lipiec 21, 2008 co to za gówniany ginekolog! 4 lata??? to zabójstwo, diane mozna brac pół roku. długo bedziesz sie zmagała ze skutkami. przykro mi. diana niektórym pomaga niektórym nie, ale zazwyczaj po odstawieniu problemy przd kuracja wzmagają sie. tez z ni mi walcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi pomogło Napisano Lipiec 21, 2008 A robiłaś badania po odstawieniu? Ja brałam Diane przez 5 lat, cały czas pod kontrolą gina, co 6 m-cy badania hormonów, wątroby i usg. Po odstawieniu wszystko w najlepszym porządku, zero trądziku, owłosienia i przetłuszczania, hormony w normie, usunęłam blizny potrądzikowe i jestem jak nowonarodzona. Więc nie piszcie, że Diane można brać tylko pół roku, albo , że nie działa. Nie jesteście lekarzami. A to, że lekarz źle dobrał hormony dla pacjentki to już inna historia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raczek22 0 Napisano Lipiec 21, 2008 Badania po odstawieniu zrobilam i wyszlo ze wszystko jest w normie, wiec nie wiem czemu tak nagle zaczelo sie sypac a co najgorsze teraz nie moge isc do lekarza bo jestem za granica i dopiero pod koniec wrzesnia bede wpolsce:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raczek22 0 Napisano Lipiec 21, 2008 Badania po odstawieniu zrobilam i wyszlo ze wszystko jest w normie, wiec nie wiem czemu tak nagle zaczelo sie sypac a co najgorsze teraz nie moge isc do lekarza bo jestem za granica i dopiero pod koniec wrzesnia bede wpolsce:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach