Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 26 lat

smiesa mnie faceci ktorzy sa pod 30 i szukaja u malolat

Polecane posty

Gość ona 26 lat

co taki facet widzi w tak mlodych dziewczynach? a moze jest zakompleksiony i boi sie towarzystwa dojrzalej kobiety ?

Gość Karooolinka21latm
roznie to bywa sa plusa ze spotkania sie z młodsza ode siebie dziewczyna o te pare lat tak samo jak dziewczyna woli towarzystwo przewaznie starszego faceta bardzeij dojrzałego

Gość opsa opsa
A mnie smiesza 26 letnie babki zazdrosne o małolaty:D :D [czesc}

Gość Karooolinka21latm
duzo jest atutów które maja młodsze dziewczyny tak to wynika z tego ze mezczyzni i kobiety maja inne sprawy na które zwracaja uwage u płci przeciwnej inne sa troche kryteria nie da sie ukryc

Roznie to bywa. Ja poznalam mego meza jak mial 30 lat a ja 22 lata i najpierw wygladalo to rzeczywiscie, ze on jest wiele starszy ode mnie, ale z biegiem czasu ta roznica wieku sie kurczy. Teraz wlasciwie nikt jej nie zauwaza (ja 28, on 36). Poza tym liczy sie jak sie zachowuje facet w takiej znajomosci. 30 letni facet moze sie wlasnie okazac juz dojrzalym facetem ktory szuka czegos powaznego a nie przelotnego romansu i seksu. Zas 22 latek moze chciec sie jedynie wyszalec i byc nastawiony tylko na zabawe.

Gość Karooolinka21latm
a jacek jest wulgarny i niesmaczny w swoich wypowiedziach żeby czegos wymagac trzeba samemu cos miec poza tym kim sa faceci lecacy tylko na wyglad i kobiety na kase?

Gość Dop******lam dziś każdemu
a mnie śmieszy pusta pisanina

Gość Karooolinka21latm
mnie tez zastanawiac sie nad tym co ktos lubi to smieszne a poza tym jest druga strona medalu starsze dziewczyny tez wiedza jak sobie fajnych facetów przyciaganc do siebie kazdy wiek ma swoje plusy i minusy

Gość kurwamacccc
bo młodsze sa lepsze dla 30letniego faceta. gorąca 20tka to cud miod i orzeszki. ciasna szparka (choc nie zawsze) jedrne piersi, zgrabny tyłeczek, nogi bez cellulitu i w ogole. po co durnowate topiki robisz, he?

Gość xyz1
nie zawsze młode są bez cellulitu :P