Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedająca się

Sprzedac sie???

Polecane posty

Gość hgklkjl

kochana, taka wada to nie przeszkoda w znalezieniu szczescia i milosci. Ludzie sie zakochuja i w chorych psychicznie /co prawda ja bym sie w sobie nie zakochala znajac siebie, ale mam nadzieje, ze ktos sie nie skapnie, jaka jestem walnieta i sie zakocha/;). A prace masz? Bo juz bardziej jestem w stanie zrozumiec brak pracy i ze stad te desperackie plany.

Gość sprzedająca się
lekarz wade okreslił jako najlżejszą forme arytmii....moze i tak ale mimo leków odczowam nierównomierne bicie i jest to bardzo nieprzyjemne i upierdliwe:(

Gość cttghjhu8-26l
sprzedająca mi by to wcale nie przeszkadzało... sam jestem niepełnosprawny i mam pewne swoje ograniczenia i moje partnerki chociażnie było ich wiele, akceptowały to.. także to niejest jakiśwyznacznik acz kolwiek zgadzam się - przeszkadza w zanalezieniu partnera / partnerki. Częściej zdrowa kobieta decyzuje się na bycie z chorymmężczyzną niz odwrotnie... ale bwya i odwrotnie, bywa i tak, ze ludzie po ślubie się rozchodzą gdy jedno ciężko zachoruje (a z takim przekonaniem przysięgali BĘDE SIĘ TOBĄ OPIEKOWAŁ/A W CHOROBIE I ZDROWIU) Aa jak przychodzi co do czego to CZMYCH bye bye papa radź sobie sam/a...

Gość sprzedająca się
dała mu dzisiaj za bluzeczke za 15 zł :(

Gość hej sprzedająca się
Ja też mam niedomykalność zastawki, jakiś płatek mi wypada i nic nie biorę, a żyję. Bym żyła w nieświadomości, gdyby nie przypadkowe badanie. Ale niech tam sobie wypada, póki wpada z powrotem. :D Też jestem sama i też mam myśli, żeby się sprzedać, z tym że u mnie to byłby w ogóle pierwszy seks. Swoją drogą przykro mi, że za darmo nikt nie chce ze mną być, a za pieniądze na seks są chętni.

Gość iutrhrt3rgtj6ubw+
ludzi na świecie jest tyle, że tak naprawde nie można stwierdzić że "nikt nie chce ze mną być" sęk w tym, że nie każdy ma szczęście trafić na tą właściwą osobę... ale z pośród 6miliardów ziemian (tzn powiedzmy ze 3 bo polowa to kobiety) znalazł by się napewno ktoś, kto chciałbym z Tobą być:) zszkoda, że was nie znam...:)

Gość sprzedająca się
ale mi ta wada przeszkadza bo mam arytmie czyli nierównomierne bicie serca i jest to uciązliwe, jak biore leki to jest w miare ok

Gość uuuuuuuuuuupppp

Gość piiyot
sprzedająca podaj tu swoje namiary np gg, moze ktoś będzie chciał z TObą pogadać na osobności i jakoś CI pomóc w tej sytuacji:P