Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiteefonwybrac

Jaki telefon wybrać??

Polecane posty

Gość jakiteefonwybrac

witam.teraz biore w abonamencie telefon Samsung U700 ale potrzebuje jeszcze jednego telefonu do innej sieci.wiec mam do wyboru Samsung E250 lub motorole L7 lub jakis telefon w tych cenach(czyli do 240 zl)moze polecicie mi jakis??chcialabym zeby bateria trzymala dlugo

Gość jakiteefonwybrac
up

Gość jakiteefonwybrac
mam teraz motorole V3 i taki szajs ze szok.i chce ja wlasnie wymienic.musze jeszcze przejrzec tego samsunga;)

Gość jakiteefonwybrac

Gość jakiteefonwybrac
no tak tylko ze moja bateria byla wymieniana i trzymala w najlepszym wypadku 2 niecale dni a teraz nawet 8 godzin i mi pada.zreszta zawiesza mi sie motka-ja jestem nie zadowolona.czyli samsungi maja baterie do dupy??:)

Gość nokie 6300

Gość nokie 6300
moja przy słuchaniu muzyki i pisaniu esów przez ok. 5 h dziennie tzryma ok. 4 dni

Gość jakiteefonwybrac
czyli z tego co biore na abonament samsunga U700 moge byc nie zadowolona??w sumie oni w ofercie nie maja zadnych fajniejszych telefonow

Gość jakiteefonwybrac

Gość ten samsung to syf

Gość jakiteefonwybrac
to juz sama nie wiem czy go brac na ten abonament czy nie

Gość jakiteefonwybrac

do 250zł to może SE W220i, albo Nokia 2630. Samsung nie i motorola też nie.

Gość jakiteefonwybrac
wiadomo ze mi jako dziewczynie chodzi o wyglad zewnetrzny tez;) ale ta nokia 2630 bardzo fajna jest.jeszcze sie zastanawiam z tym abonamentem jaki telefon wybrac a maja w PLAY bardzo maly wybor

w play mają super wybór :) ja w marcu przedłużam umowę i już sama nie wiem który wybrać :D od v9, przez U900 i kilka smartphone\'ów :) Ta nokię kupiłam właśnie dla mamy na urodziny i przy okazji w ramach sprawdzania czy działa trochę sie nią pobawiłam :D wnioski są takie, że gdyby tylko miała wyższą rozdzielczość wyświetlacza (bo N73, którą aktualnie posiadam postawiła dla wyświetlaczy poprzeczkę bardzo wysoko) to byłaby dla mnie idealna jako drugi telefon :) Jest lekka, zgrabna i cienka, ale jakoś ładniejsza niż np L7 :)

Gość jakiteefonwybrac
chyba musze ta umowe podpisac w jakims wiekszych miescie bo bede mieli wiekszy wybor telefonow

Gość abcmmmmm
nie wybieraj modelu za 200 zł. mi tak wcisnęli SE 220i. Telefon dobry ale tylko do dzwonienia. brak wielu funkcji. teraz zmieniłem na SE K550i i jestem zadowolony

Gość jakiteefonwybrac
ale ten za 200 to jest mi potrzebny na karte do orange .a na abonament chce sobie wziasc samsunga U700

własnie. ja tez niedługo bede zmieniac telefon. i zastanawiam sie co wziac. chciałam to samo co mam teraz (moto v3), bo mi sie sprawdziła,ale kur.. w ofercie jej nie maja bo \"za stara\" :o nie wiem jakie sa teraz nowe modele telefonów, nie jestem na czasie. poleccie cos,

Gość little black angel
ja mam motorolę v6 maxx, polecam fajny telefonik:)

Gość cukierasekk
SE seria W :) miałam w300, teraz w580 niedługo zmienie na jakiś inny W :) wcześniej miałam t ileś tam potem k300(straszny syyyyyyyf , bubel jakich mało)

kurde. w tym momencie patrze tylko na wygląd tych motek. i obie mi sie nie podobaja :o ta pierwsza "klasyczna" v3 jest jednak dla mnie ładniejsza. moze poszukam zupelnie czegos innego, nie wiem se, albo nokii ?

Gość jakiteefonwybrac
dzisiaj przejzalam porzadnie te oferty i ten telefon ktory bym chciala samsung U900 jest za 599 zl w abonamencie 40 zl!!!oszaleli tutaj jest link do tego telefonu http://web.playmobile.pl/pl/telefony/samsungu900/index.html. bylam przygotowana zeby za dobry telefon do abonamentu doplacic jakies 250 zl ale nie 600zl.kurde oferta fajna i wogole ale telefony szaj.albo samsung U700 lub sony ericsson K800i-ktory mialam i bylam nie zadowolona.

Gość jakiteefonwybrac
bral ktos wogole ten abonament za 40 zl i 1 zl do konca roku??