Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baracuda

chcę kupić samochód... na co zwrócic uwage?

Polecane posty

Gość baracuda

niebardzo wiem jak sie do tego zabrac. nie chce zeby mnie ktos oszukal i sprzedal jakis bubel, tym bardziej ze jestem dziewczyna. a na pomoc ze strony rodziny nie mam co liczyc

Gość baracuda
hm... mam na to gdzies 10 tys. wiec cos paroletniego, czym mozna sie sprawnie poruszac po miescie

a calkiem prosciej..to upatrz sobie upragniony model i gdy bedzie Ci sie podobac to do wlasciciela pojazdu...ze to auto bardzo mi sie podoba, ale chce je sprawdzic w stacji kontroli pojazdow... jak mu bedzie zalezalo na sprzedazy i nie bedzie mial nic do ukrycia to sie zgodzi.. kuzyn tak kupowal auto... 2 wlascicieli mu odmowilo takiego czegos..chcociaz sam malo fachowym okiem widzial, ze cos nie tak..a 3 wlasciciel bez problemu pojechal na skp..i o to takim wlasnie sposobem kupil normalny i dobrze jezdzace samochod :) jeszcze sie dowiedzial od kontrolujacego co jest do naprawy czy cos i zbil na cenie o 800 zl;) powodzonka

Gość baracuda
a gdzie najlepiej? w necie? na gieldzie ? czy jeszcze gdzies?

podobno najlepiej sie kupuje u osoby prywatnej..chociaz na gieldzie trzeba juz raczej co nieco wiedziec o aucie, bo tam sciemniaja..a tymbardziej w komisach.. hoho.. w necie tez mozna znalezc b.ladne i pewne auta..tylko warto sie nie pchac..w zakupy 'zaliczkowe'...