Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszanaaaa74373737

problem z sex-em....

Polecane posty

Gość zmieszanaaaa74373737

ja i moj facet zaczelismy wspolzyc...i niestety pierwszy raz byl nieudany...bardzo mnie bolalo i przestalismy po 2 wlozeniach czlonka i do jeszcze nie do konca mi wlozyl////probowalismy 2 raz i jak zaczal mi wkladac strasznie mnie bolalo i przerwalam...glupio mi przed nim martwie sie ze niezaspokajam jego potrzeb i ze mu sie znudze. ja bardzo bym chciala sie z nim kochac ale teraz boje sie..nie myslalam ze tak bedzie bolalo...teraz boje sie kolejnych prob i to jeszcze nieudanych..nie chce zeby on znowu sie zawodzil i ja tez///jesli chodzi o mojego faceta...to jest ok. on to rozumie i mnie pociesza. mowi ze na wszystko ptzyjdzie czas...ze bedzie ok. ze przwaznie takie sa 1 razy. ale ja uwazam ze on chce mnie tylko pocieszyc...a pewnie w duszy jest zawiedziony

Gość znająca się
Chłopak ma rację że cię pociesza! Jeśli to wasze pierwsze razy to prawdopodobnie nie znacie "siebie" swojego ciała i potrzeb! Jeśli to tak bardzo boli kiedy on wprowadza penisa to może ty nie jesteś wystarczająco podniecona cieleśnie! Tzn. ty psychicznie już tego chcesz a fizycznie nie jesteś jeszcze tak bardzo rozpalona i (mokra ) . Jeśli pochwa jest odpowiedni mokra to bardzo mało prawdopodobne by bolało przy wprowadzaniu członka! Nie masz sie co martwic z czasem będzie lepiej!

Gość ból powoduje że
zaciskasz miesnie pochwy i on ni e moze wujesc

Gość ejbisi
Możliwe też że masz bardzo grubą błonę dziewiczą. Radze sprobujcie jeszcze raz, moze po lampce winka zebys byla bardziej rozluzniona? ;) Jesli problem sie powtorzy to idz do ginekologa i niech sprawdzi jak masz typ błony. Czasem zdarza sie naprawde gruba i nie do przebicia, wtedy ginekolog ją przetnie szybciutko i po sprawie.

Gość Leśny
Ejbisi ma rację. Ale z tego co pisałaś udało mu się dotrzeć na pewną głębokość a błona znajduje się około 1-3 cm od wejścia....... nie wiem jak głęboko wszedł ale podejrzewam że mógł tą zaporę pokonać...... Ale możecie zacząć też od wariantu palcowego..... a więc niech twój chłopak weźmie żel nawilżający i najpierw posmyra paluszkiem...... :) Znacznie cieńszy jest i taka zabawa powinna podnieć napięcie i obniżyć stres....