Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anisia23

swierzb jakie skutki??

Polecane posty

Bylam w ciazu 4 miesiace temu i poronilam. teraz moj byly facet wmawia mi ze to nie bylo jego dziecko gdyz on od ok pol roku chorowal na swierzba i lekarz pow mu teraz ze jest bezplodny od czasu choroby!! co mam o tym myslec czy to moze byc prawda??odpiszcie prosze!!!

Gość chyba sama
powinnaś znac odpowiedź, jesli go zdradziłaś, to możliwe że słusznie Cię oskarża. Ale jeśli nie, tzn ze on nie może być bezpłodny i idźcie razem do lekarza na badanie płodności i mu udowodnij że nie zdradziłas

wmawia mi ze spalam z kims innym i ze to nie bylo jego dziecko!!! strasznie sie z tym czuje bo go nie zdradzilam.chcialabym mu udowodnic ze to nie prawda i pokazac ze to on mnie oszukuje i chce zrobic ze mnie szmate1odpiszcie to bardzo wazne dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chyba sama
w internecie nic na ten temat nie znalazłam. Albo miał pecha i trafił na lekarza, który wprowadził go w bład, albo robi to świadomie:/

no wlasnie go nie zdradzilam!!!! moje pyt jest takie czy od swierzba mozna byc bezplodnym??

wlasnie podejrzewam ze robi to swiadomie. chce zrobic ze mnie najgorsza... szukalam duzo w necie i tez sie nie spotkalam ze takie moga byc skutki!!!

Gość chyba sama
najlepiej zapytać o to lekarza. Szukałam w necie i nic nie wyskoczyło na ten temat, a w połaczeniu z tym, że byłas w ciąży, oznacza że jednak on Cię wkręca.... No chyba że go lekarz wprowadził w błąd

Gość chyba sama
ja bym od niego odeszła na Twoim miejscu, bo widocznie on nie ma do Ciebie za grosz zaufania. A po co być w takim związku?

zostawilam go i teraz rozpowiada ploty o mnie ze ja dziwka jestem i kazdemu daje... a to bylo jego dziecko!!!przez niego poronilam:(

Gość chyba sama
oj więc widocznie to kawał s....... Współczuje Ci bardzo. Może idź do psychologa, aby to wszystko jakoś znieść?

masz racje to jest kawal skur.... jakos sobie probuje z tym radzic tylko on co chwile mi o tym przypomina i nie daje spokoju. mam go dosyc

Gość nie świerzb nie może
być przyczyną bezpłodności :)

na 100% bo on mi wmawia ze dzisiaj byl u lekarza i mu zrobil badania(w jeden dzien:/ ????) i ze na 90% jest bezplodny!!1

Gość chyba sama
badanie na bezpłodność nie jest skomplikowane. Wystarczy obejrzeć spermę pod mikroskopem. Niech pokaże Ci wynik do ręki.

Gość a to drań
rzuć go po prostu, wywal z domu, to może przejrzy na oczy skoro jest zdolny ci powiedzieć, że go zdradziłaś, to widocznie cię nie kocha, a może i sam zdradza szkoda marnować życia dla niego Spytaj się jakie konkretnie miał badanie. Tak konkretnie. Oddał spermę do badania i co??? Wyszło, że nie ma w niej ani jednego zdrowego plemnika??? Bezpłodności nie da się wykryć badaniem krwi, trzeba zbadać spermę. Żaden lekarz nie da skierowania na takie badanie z powodu świerzbu, no chyba, że był prywatnie w labolatorium. Podejrzewam, że poczuł się zagrożony i niemęski, tym, że nie udało mu się spłodzić zdrowego dziecka. Bardzo by się wam przydał psycholog.

Gość bvj
może pomyliło mu się ze świnką? coś dzwoni nie wie gdzie?