Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KREPUJACO4373737

niespodziewana minetka...troche nie mily zapach

Polecane posty

Gość KREPUJACO4373737

??

Gość kaldium
jeżeli była niespodziewana to partnerka nie miała czasu się przygotować = trochę jej śmierdziało itp

Gość sdfbhdfjdgj
pewnie , i teraz pretensja . a jak my mamy ochote na lodzika , . a tu chessssssssss. :P

niespodziewana? a gdzie to mozna złapać? w promocji jakiejs? :classic_cool:

Gość M****
Mojemu facetowi podoba sie ten zapach zawsze jak zrobi mi palcowke to pozniej caly czas palce wacha i nawet nie chce isc ich myc...

Gość cukierasekk
M****- zbok :D

Gość przeciez to smierdzi
jak on moze to wąchac :-O

Gość polik6umj5nryh
Próbowałem i moge się wypowiedzieć - NIE CIERPIĘ TEGO ROBIĆ... zapach nieprzyjemny, śluz gęsty ciągnący się i gorzki, wręcz obrzydzenie mnie brało, przy palcówce nie ale przy minecie:/ poprostu NIELUBIĘ i tyle.. sa dziewczyny, które nie lubią brac do buzi , sa tezi faceci nie lubiący robić minety wszedzie moge dziewczynę polizać tylko nie w miejscach łonowych i nie po odbycie.... poprostu niemogę:P

Gość lampka polnocna
sa męzczyxni ktorzy uwazaja ten zapach za najpiekniejszy na swiecie ....choc osobiscie uwazam, ze zbzikowali ;)

Niemiły zapach cipki odbieraja faceci bez lub z bardzo małym doswiadczeniem w seksie .Przypominam sobie pierwsze kontakty z dziewczynami i rzeczywiście zapach był nieciekawy.Potem gdy byłem bardzo zakochany w dziewczynie to nawet gdy warunki na to nie pozwalały żeby sie \"tam\" umyła ( cały dzień na wycieczce rowerowej) zapach był bardzo podniecający.Teraz zapach charakterystyczny z cipki jest dla dojrzałego faceta feromonem ,ktory powoduje erekcje.Rybi zapach jak niektorzy określaja spowodowany jest stanem chorobowym i nie zależy do intymnej higieny bo wyestępuje nawet po dokładnym podmyciu się

Gość lampka polnocna
i za te rady i komentarze tak cie cenie:)

Gość KREPUJACO4373737
wstydze zapytac sie mojego faceta czy my to nie przeszkadza....on jest doswiadczony jesli chodzi o te sprawy. i z tego co zaobserwowalam to mu to nie przeszkadza chyba popieram wypowiedz JAKIEGOS TAM FACETA: **************Niemiły *zapach c*pki* odbieraja* faceci* bez* lub* z* *bardzo* małym *doswiadczeniem *w* seksie**************** .Przypominam sobie pierwsze kontakty z dziewczynami i rzeczywiście zapach był nieciekawy.Potem gdy byłem bardzo zakochany w dziewczynie to nawet gdy warunki na to nie pozwalały żeby sie "tam" umyła ( cały dzień na wycieczce rowerowej) zapach był bardzo podniecający.Teraz zapach charakterystyczny z c*pki jest dla dojrzałego faceta feromonem ,ktory powoduje erekcje.Rybi zapach jak niektorzy określaja spowodowany jest stanem chorobowym i nie zależy do intymnej higieny bo wyestępuje nawet po dokładnym podmyciu się