Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odureyy

FAJNA TA SPACERÓWKA?? /Coletto/ To moja pierwsza podpwiedzcie mi...

Polecane posty

Gość odureyy

Oglądałam dziś taką: http://www.allegro.pl/item390117471_wozek_spacerowy_firmy_coletto_tanio_okazja_.html Ciężko znaleźć informacje i opinie bo to nowość w każdym razie waga 9kg, rozkładana na płasko, duży kosz na zakupy, lekko się nanewrowało, okienko w daszku, wkładka niemowlęca dla mnie istotna, torba-plecak, z tyłu kieszonka.. jednak brak regulacji rączek a ja niska jestem i średnio mi wygodnia i nie ma przekładanej rączki :( to dwa minusy dla mnie(jedyny z przekładaną rączką -Verso-odpada za dużo ma wad i duży kolos z niego) I jescze to: http://moto.allegro.pl/item397963717__magic_4_02_espiro_baby_design_dreams_ocieplacz.html na allegro nie zwróciłam na niego uwagi bo nie podobał mi się ale na żywo jest fajny i leciuśki, fajnie sie go prowadziło ;) mniejszy po złożeniu jednak może być w nim mało miejsca w zime dla malucha. I co myślicie??

Gość hopppsa

Gość upupupup

Gość ewka 32312
fajna ,a ile kosztuje?

Gość odureyy
Fajna tylko bez przekładanej rączki :( ja bym chciała córe widzieć. Kosztuje 438zł

Gość anka krak
drogie te wózki ale fajne

ja widzialam wczoraj tego espiro w hurtowni :d w zielonym kolorku. jest swietna lekka baardzo i tak fajnie amortyzuje :) oj gdybym nie miala juz tyle wozków to bym ją kupila bo mi sie strasznie spodobala :D a tamte z 1 linku sa cieeższe.

ja to jeśli chodzi o wózki to maniaczka jestem :) ale z tych co pokazałaś to widziałam jednie tą http://moto.allegro.pl/item397963717__magic_4_02_espiro_baby_design_dreams_ocieplacz.htmly i jako wózek na wiosne-lato-jesień - ok, ale na zimę wg mnie nie za bardzo - jakiś taki płytki i przewiewny mi się zdaje - co wiadomo w lecie jest na + ale w zimie -. i do tego regulacje oparcia ma na pasku.. ale ogólnie dość ciekawy... choć przyznam że rączki plastkiowe - na długie spacerki z pewnością wygodniejsza jest pianka... :)

Gość sssrwe
Okropny. Trzy kołowe są bardzo dziwne, nie wspomnie ze nie wjedziesz nim po schocach przystosowanych do 4 kółek ;)

Gość odureyy
Blondyna to może coś polecisz? :) najlepiej przekładana rączka lub siedzisko. Nie moge sie przełamać i wozic małej tyłem do mnie. Ten Magic 4 fakt leciuskiiii ale mały na zime i małe kółka.. a tym trójkołowym wjdzie sie na podjazd na schodach na dwoch kołach ;) zreszta nie mam takiej potrzeby

ja nie polecam Ci 3 kołowego. Fatalnie się go prowadzi. Siostra kupiła taki i teraz strasznie żałuje :(

Gość odureyy
Edusia a przednie koło ma pojedyńcze czy podwójne?? Bo tym mi sie super prowadziło... mozna tez zablokowac przednie koło :) gdyby tylko miał przekładana raczke juz bym go brała.