Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samozwańcza Królowa Szyderców

staram się zrozumieć takich ludzi

Polecane posty

Ajjjj. To zmora każdej matki...Ja juz widziałam tą stronkę z resztą głośno o niej było w tv. Niestety. Nikogo nie ukarano...Taki nasz kraj..Dla mnie za takie rzeczy to dewoty po kościele powinny zbierać sie na plac i obserwować publiczną egzekucję pana pedofila- ale dla nich kara śmierci to za mało

no cóż w tej kwestii moje poglądy są dość kontrowersyjne- dla mnie pedofilia jest takim samym schorzeniem jak gejostwo czy zoofilia- rozni się tylko obiektem pożądania

dla mnie wogóle system karania tych ludzi jest niedorzeczny. Wiadomo, że pedofilia to zboczenie , które jest już do końca życia. A taki dostanie 5 lat i super!! A potem robi to samo. Przedewszystkim IZOLACJA do końca życia i to najlepiej w pożądnym kamieniołomie. Aha i co do tematu topiku- ja nie staram sie ich nawet zrozumieć

dokładnie, ja też w sprawie tematu topiki - tutaj nie ma czego rozumieć - to zboczenie, dewiacja i dla takich to tylko lincz i kamienowanie

cjociaż prawda jest taka, że tacy ludzie dostają za swoje w więzieniach - "normalni" więźniowie tępią takich zboczeńców

jacy ludzie ? kobieto - dla mnie to zwyrodnialcy! jak można wykorzystać seksualnie dwu miesięczne niemowle - a i tacy się zdarzają - to chore - a dla mnie jako matki to przerażające i wstretne i chore!!!

Ale ona ma za co ponosić \"karę\" pozatym jest dorosły, a dziecko?? A i co do homoseksualistów- to oni nie krzywdza psychiki niewinnego dziecka, to ich sprawa łożkowa i nie uważam ich za zboczeńców- jakoś to porównanie jest moim zdaniem troszkę przesadzone

Gość a puszczanie się
czy szukanie sobie kolejnego męża z kafe ? też zboczenie

toska- a jak można zabić 2 miesięczne niemowle- zwłaszcza jak jest się jego rodzicem- i co wszyscy rodzice przez to są potworami??? to są ludzie chorzy- ich choroba pociąga czesto za sobą straszne skutki bo krzywdzi nasze dzieci- ale oni się tacy urodzili- tak samo jak niektóre osoby urodziły się z pociągiem do osób tej samej płci

Gość i macie za swoje......
pedofilia w Polsce nie jest czynem zabronionym, więc też kary za wykorzystywanie nieletnich albo małoletnich są takie jakie są. pedofilia od homoseksualizmu różni się tym, że a. w przypadku pierwszego (pedofilii) obiekt jest pożądany tylko w jednym kierunku (oprawca - dziecko) nazywamy to wykorzystywaniem seksualnym a w homoseksualiźmie mamy dorosłe osoby, które pożądają partnera tej samej płci i nic im nie stoi na przeszkodzie w realizacji swoich zamiarów i czynów i to jest ok.

ike, przestań podawać te swoje wyimaginowane przykłady, bo to się zaczyna robić mdłe.

Gość ccbbbbbbbccccccbbbbbbbbb
ike wspomniałaś że gejostwo to obrzydzenie a co powiesz o lesbijkach?

to nie czytaj mam takie poglądy a nie inne- i mam do tego prawo

masz prawo, nie zabraniam, ale po kiego zmuszasz się do udawania, że jesteś ambitniejsza niż jesteś? :-o

nie napisałam , że to obrzydzenie i może nie tak- nie gejostwo a homoseksualiści- obu płci

i macie za swoje sorry- gorzej ci ????

Przepraszam Ike- ale homoseksualizm to nie choroba...

homoseksualizm jest jedną z orientacji seksualnych a pedofilia jest stanem psychozy :-o

ja bym nie porównywala homoseksualizmu do pedofilii... tak jak ktos wyzej napisal. ci ludzie swiadomie godza sie na bycie w takich związkach, a dziecko sie nie godzi! jest to na nim wymuszone! Myśle ze nie da się zrozumiec tych ludzi. Tak jak nie da się zrozumiec gwalcicieli czy morderców. coś tam nimi kieruje ale w wielu przypadkach oni sami siebie nie rozumieją i nie potrafią odpowiedziec dlaczego to robią.

ja mówię- jak ja to odbieram nie przekonuja mnie badania i moda na homoseksualizm ja oba przypadki odbieram jako swojego rodzaju chorobę

a pedofilia raczej tak czy ja mówię, że zabicie dziecka przez rodziców jest ok? - to nie czyni wszystkich rodziców zwyrodnialcami , tylko trych którzy sie tego czynu dopuscili - to oczywiste że pedofile to zboczeńcy i ludzie chorzy - to dla mnie oczywista oczywistość nad czym my tu debatujemy?

mamani owszem- ale podejrzewam, żegdtby homoseksualista znalazl się w środowisku czysto hetero- gdzie nikt nie godziłby się na związek z nim- tak samo by gwałcił i uznany byłby za takiego samego zboka

Gość ccbbbbbbbccccccbbbbbbbbb
ike ale heteroseksualny związek też może być odebrany przez mniejszość społeczeństwa za objaw chory :P

ike, hahahahaha :D no to się dawno tak nie ubawiłam. rozumiem, że Twoja orientacja to też choroba :)

o to że niektórzy zamkneli by pedofili z kamieniołomach itd. a wielu z nich tez się leczy i nigdy żadnego dziecka nie zgwałcili

ike no costy! a gdybys ty znalazla sie w środowisku homoseksualnym to bys gwalcila? :D:D:D normlani ludzie panują nad popędem :) i to ich rozni od zwierząt i orientacja nie jest tu wazna