Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatek2341

Nowości w seksie oralnym.

Polecane posty

Gość nastolatek2341

Jestem z dziewczyną od roku i chciałbym wypróbować jakieś nowości w seksie, poniewaz mam chce wyprobowac cos nowego. Chodzi mi o wylacznie seks oralny, poniewaz z normalnym chcemy jeszcze poczekac. Narazie wyprobowalismy: dojscie do orgazmu robienie reka (palcem), buzia przy czym calowanie oczywiscie wszystkich czesci ciala, sciskanie za piersi, łapanie za włosy, całowanie stóp, duszenie ręką, zakrywanie dłonią ust, ssanie palców itp. Interesuja mnie wasze opinie, co moglbym nowego, podniecajacego wprowadzic do naszego seksu. Tylko prosze nie robic sobie zartow, poniewaz zakladam ten temat powaznie i oczekuje powaznych odpowiedzi.

Gość -----Materialistka20
scat, piss... 🖐️

obejrzyj "Slivera" a nastepnie zafunduj ukochanej ostry, dziki i namietny seks przy filarze..tudzież innej podporze ściennej ^^ bez penetracji? zamiast wejść w nią, przewróć ją na ziemię [ oczywiście mam na mysli "przewróć" ] i zafunduj dziki i namietny oral ...^^ mmmmmmmarzenie ;D nie wiem czy łapiesz, co mam na mysli...załapiesz, jak obejrzysz tą scenę ^^

Gość nastolatek2341
To jest lekkie podduszanie, nie martw sie...

ona w dżinsach ty w majtkach . udawajcie stosunek . włóż jej palce do buzi . całujcie sie jak podczas namietnych chwil kończe , dosyc wspomnień :P .

Gość walij ja kijem w łeb
a ona niech ci przypierdoli patelnią w jaja

Gość hhhmmmm
:D

Gość nastolatek2341
No piszcie cos...;] interesuja mnie w szczegolnosci wypowiedzi pań, co wy lubicie lub chcialybyscie aby wasz partner robil podzczas seksu oralnego wam i odwrotnie?

Gość nastolatek2341
czy seks oralny z facetem to to samo co z kobietą ? Pytam,bo podoba mi sie ojciec mojej dziewczyny...i ja jemu chyba tez :classic_cool:

Gość nastolatek 2341
bardzo smieszne...

Gość bardzo
:D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
od kiedy to ssanie palca jest seksem oralnym, ja ze swoja dziewczyna takie coś to zrobiłem na pierwszej randce, podobnie było z podgryzaniem,

Gość gość
Jeśli dobrze rozumiem Autor uprawiał sex oralny poprzez duszenie ręką.Frapujące :classic_cool:

Gość grgarr
wiem, że stary topik, ale może ktoś skorzysta :D - wybzykaj ją w usta :)

Gość fdssfsd
uszy

Gość gość
napisz do mnie ewenad@wp.pl , zrobie ci dobrze..:) seks oralny, analny, tradycyjny, na misjonarza, na pieska, zrobie loda lub zjemu razem lody. pozdro.