Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantee28

Szukam Miłosci.......

Polecane posty

Gość Samantee28

szukam i znalezc nie moge:)najlepiej gdyby byl wysoki,madry,inteligentby,zaradny i ktory kochalby mnie do szalenstwa.Fajne mam marzenia,ale narazie nie chca sie urealnic,bo w 'zwiazku' mozna znalezc sie szybko,ale to nie oznacza,ze znalazlo sie MILOSC

Gość ja tez szukam....
i tez znaleźć nie moge :(

Gość w pośpiechu podciągnął spodnie
a dla mnie to strasznie egoistyczne podejscie, dajesz cos od siebie czy tylko oczekujesz ???

Byc moze masz zbyt wygorowane oczekiwania, kazdy jest tylko czlowiekiem, te cale wymagania sa przereklamowane. Piękno jest nienamacalne. powodzenia

Gość Samantee28
Mam duze wymagania to fakt i niestety zaden mezczyzna nie potrafi przeskoczyc mojej poprzeczki:( a sa to duze wymagania jak dla dzisiejszych facetow,mysle,ze prawdziwy mezczyzna,ktory szuka tego samego co ja i ma te same wartosci nie widziaby zadnych wymagan z mojej strony

Gość w pośpiechu podciągnął spodnie
a jak mysle ze czekasz na ksiecia z bajki a nie prawdziwego mezczyzne, jesli 28 w nicku to Twoj wiek to chyba masz problem,sorki jesli Cie obrazilem

Gość Samantee28
Dokladnie,szukam ksiecia z bajki:) i nie musi byc idealny :)

Niektorzy oczekują, ze ktos zmieni ich zycie w bajkę, ale przeciez kazdy jest tylko czlowiekiem. Równie dobrze On moze oczekiwac, ze będziesz idelaną Księzniczką bez skazy, która "zaczaruje" jego zycie. Proponuję zmienic troszke podejscie i wrzucic na looz. powodzenia :)

Gość Samantee28
ej ale ja wrzucilam na looz,przyczepiliscie sie tylko... ja szukam swojej drugiej polowki,tylko niewiem jak Wam to wytlumaczyc,nie szukam poprostu byle kogo,jak wiekszosc ludzi,wiaze sie tylko dlatego,zeby nie zostac samemu na tym swiecie, byc z kims po to,aby byc to nie dla mnie,ja szukam Milosci-Tego jedynego

Gość Samantee28
jesli wymagania,ktore podalam na samym poczatku sa zbyt wygorowane to poprostu wspolczuje Wam facetow,z ktorymi jestescie;)

ja oczekuje tylko tego,lub az tego,by kochal do szalenstwa i bylby gotowy zrobic dla mnie wszystko.. 0_o no i plus rzeczywiste rzeczy-starszy,zadbany. Reszta..ch*j z resztą..

Gość Samantee28
ja tez i musimy byc wymagajace,nie mozna zadowalac sie byle kim a wiele nie wymagamy tylko wyrachowanym mezczyznom ciezko jest sprostac