Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syn KPNu

Czy BSDM, to choroba?

Polecane posty

Gość Syn KPNu

Moim zdaniem tak i to chore, wręcz patologiczne zjawisko, należy leczyć psychiatrycznie!

Gość Syn KPNu
Racja BDSM

Gość Ksiądz Piotr
Należy ich niezwłocznie spalić na stosie, gdyż stanowią zagrożenie dla społeczeństwa, które jest katolickie!

Gość lampka polnocna
kim jest czlowiek ktory o 3.22 zastanawia sie czy bsdm to choroba ??? :):)

Gość BSDM to groźna choroba
i należy ją jak najszybciej leczyć, na oddziale zamkniętym, bo tacy ludzie stanowią zagrożenie dla innych.

Gość BDSM to groźna choroba
sorry za literówkę;)

Gość Belciakówna
bdsm tak.. bo sex który robi krzywdę..:O co to za sex? mozna kogoś uderzyc smiertelnie..nabawic ran..a tym samym blizn.. udusic.. jets to nienormalne.. nie ma nic wspolnego z miłoscia. Jets bestaislkim wyzyciem sie i moze powodowac smierc...

Gość Belciakówna
gwałt..jest uznnay za zło.. bo ktos kogos bije..zabnija.. w akcie..sexu.. Tu jets podobnie..mozna kogos zabic i to sie czesto zdarza..udueszenie.. udezenie...:O to jest chore..

Gość grzechotkaaa
a ja tam lubię być zdominowaną przez mojego kolesia :) uważam, że pewne elementy mogą urozmaicić seks, ale wiadomo bez przesady :] aha, najlepsze orgazmy mam wtedy, kiedy partner przytrzymuje mnie siłą, używa wulgaryzmów i daje mi solidne klapys - czy miałabym zrezygnować więc z orgazmów? NIE :D wszystko jest ok jeśli 2 osoby się na coś zgadzają

Ja również jestem przeciwko stosowaniu praktyk wywodzących się z BDSM. Uważam że są zbyt niebezpieczne.

chodzi Ci o Business Systems Development Method? Ja tam nic do kapitalistów nie mam.

Gość Pan psychoterapeuta
BDSM, to jak najbardziej choroba psychiczna. Znam przypadek kobiety, która uwielbia takie \"zabawy\" i parokrotnie leczyła się psychiatrycznie, dlatego uważam, że dla osób zajmujących się takimi praktykami, powinno być przymusowe leczenie na oddziale zamkniętym (nie mylić z zespołem rockowym, popularnym w latach osiemdziesiątych).

Gość Fanka_bsdm
Kochani......... BSDM to żadna choroba, proszę sobie najpierw przeczytać a potem osądzać. Obie strony umawiaja się na co sie zgadzaja a czego nie wolno, ponadto osoba dominująca musi znać anatomię człowieka właśnie po to by zdominowanej osobie nie zrobić krzywdy. Nic nie dzieje się bez zgody każdej ze stron....w tym celu spisuje się bardzo często zasady jakie maja obowiązywać zainteresowanych których następnie się trzymają i zawsze mozna zaprzestać tego rodzaju praktyk. Osobiście uwielbiam BSDM bo to cos więcej niż dominacja- to kwestia zufania do partnera i uczucie bez którego nic nie da się zrobić. Pozdrawiam.

Gość Domin ik
Razem z żoną kochamy siebie na wzajem i kochamy bdsm

:O znęcanie się nad kimkolwiek nawet nad kimś kto się na to zgadza jest oznaką zaburzeń. i to powody takiego zachowania są niezdrowe. a nie samo takie zachowanie

Gość zwolenniczka BDSM
a co to za ksiadz ktory chce palic ludzi na stosie? ponoc religia Katolicka nakazuje przebaczac...bdsm nie jest choroba tylko upodobaniem psycholigicznym.Wynika z badan iz rozne akty przemocy doswiadczone w dziecinstwie oddzialowywyja na psychike dziecka ksztaltujac tego typu upodobania.Wiec radzilabys sie doksztalcic co niektorym osobom zanim zaczna wypisywac takie bzdury! Pozatym zanim znowu ktos uderzy dziecko niech lepiej porzadnie sie zastanowi jakie moga byc tego konsekfencje w przyszlosci.

Gość gość
kazdy niech robi co che ,nikogo nie g***** itd, jak ktos sie na to nei zgodzi,niech nawet sobie pyski poucinaja:-P

Gość Szakal1
O czym Wy tu ludzie piszecie ? Czy to forum dla 15-latków ? ;). BSDM to całkowicie normalna potrzeba zmienienia Swojego szarego życia praca - dom ;). To niesamowita przygoda i mega przyjemność. A tu takie bzdury czytam, że nie wiadomo czy śmiać się czy już płakać nad Wami ;).

Gość gość
calkowicie normalna potrzeba jest tez czytanie dat nad postami :D